Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 19. АВГУСТ: Утицај ПУНОГ МЕСЕЦА осетиће сви знаци, Овнови и Бикови су на посебном удару

Пун Месец очекује нас 19. августа у ваздушном знаку Водолије. Већ од данас очекују се промене за све хороскопске знакове. Некима ће звезде бити више, а некима мање наклоњене. Погледајте шта су вама приредиле.

Ован

Отворени сукоби са колегама су неминовни и било би добро да се повучете из те мале гужве све док не увидите да крећу праве ствари да се одвијају. Имаћете став да треба мало више да излазите и да се крећете у мало већем друштву. Не одустајте од зацртаних идеја, јер можете бити много срећнији.

Бик

Уколико сматрате да вредите много више од просечног радника у вашем пословном сегменту неће бити лоша идеја да пожелите нешто више за себе и бољи пословни амбијент. Они који су у браку следи им отрежњење на велика врата и мало већа гужва када су у питању размирице и ситне опаске партнера.

Близанци

Није све у новцу, колико сте то одавно схватили да је ствар вишег принципа. Не остављајте утисак површне особе и Изборите се за нешто боље партије на свом пословном плану. Имате утисак да је све у реду и да се неће ништа лоше десити уколико се будете више борили за своје место под сунцем када су емоције у питању.

Рак

Волите свој посао и у томе дословно ужвате. Остатак акција не желите да делите са осталим члановима вашег тима, па се понеко може и противити овоме. Не увиђате ништа посебно када су поједина решења на емотивном плану у питању.

Лав

Не жалите се на тренутну позицију у већој мери јер сматрате да су тренутни проблем пролазног карактера. Покушајте да савладате свој бес на време овај пут. Имали сте и лошијих дана па се не оптерећујете тренутном ситуацијом коју вам је партнер приредио. Биће бољих дана.

Девица

Ви сте данас изузетно педантни у својим пословним активностима и немате намеру да се определите за неку сасвим другу категорију од тренутне. Што се емотивног сегмента тиче не драмите у вези онога што партнер не може тренутно да вам испуни.

Вага

Није све у тако лошем расположењу што се ваших личних финансија тиче колико ћете морати много више да сарађујете са својим пословним сарадницима у наредном периоду. Исувише размишљате о једној особи која вам је повремено окретала леђа. Није лоша идеја да са тим прекинете.

Шкорпија

Исувише сте искусни на пољу посла што се тиче сегмента где се много више дајете тренутно. Не покушавајте још увек нешто посебно да мењате. Понашате се довољно одговорно и не желите никога да повредите. Исувише сте добро расположени да вам неће пасти на памет превара, макар погледом.

Стрелац

Уколико сарађујете са партнером из иностранства, покушајте да се отворено поставите пред пословним проблемима које имате и да почнете заједно да их решавате. У пољу брака се очекују повремени налети беса партнера па се суздржавајте у таквим ситуацијама од негативних излива емоција.

Јарац

Побољшавате своје радне способности. Ово нарочито важи за особе рођене у трећој декади вашег знака. Млађи представноци ће покушати много тога да добију кроз компромисе и договоре. Не показујете наглост скоро никада и то је ваше тајно оружје.

Водолија

Показали сте већу спремност од осталих колега за нешто више пословних аранжмана и почињете у скорије време да радите већ нешто јако корисно за себе. Појачавате љубомору и то вас повремено емотивно кида. Волите понеку емоцију и да сакријете од очију јавности па одајете утисак тајанствене особе.

Рибе

Волите да се ангажујете на додатним радним задацима, јер сматрате да немате довољно новца од онога што сте од раније радили. Ништа ново се не очекује на вашем пољу емоција све док ви не увидите да нешто сами треба да предузмете.

 

Фото: pixabay

Related posts

(ВИДЕО) Вучевић: САРАДЊА СА МИСИЈОМ ОЕБС-А важна за реформске процесе у Србији

Новосадска ТВ

Путеви Србије – Очекују се појачан интензитет саобраћаја током викенда

Новосадска ТВ

Градоначелник Ђурић поделио легитимације корисницима борачко-инвалидске заштите

Новосадска ТВ