Архива

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 18. АВГУСТ: Близанце очекује напредак на послу, Ракови ће бити на мети удварача, а Лавови упадају у проблем

Дневни хороскоп за недељу 18. август доноси нове, узбудљиве промене на пољу љубави, посла и здравља. Неким знацима ће се звезде осмехнути, док ће други бити на озбиљном тесту.

ОВАН

Успешно ћете обновити сарадњу са старим сарадником. Ускоро следи почетак рада на новом, веома уносном и дуготрајном пројекту. Слободним Овновима предстоји ново познанство са атрактивном особом, која ће их потпуно опчинити. Упала плућа.

БИК

Планетарни аспекти доносе вам нови почетак, било да је реч о почетку нове сарадње или преласку на нову позицију. Овај дан проћи ће у знаку веће посвећености партнеру, а слободнима доноси ново познанство. Не волите високе температуре.

БЛИЗАНЦИ

Овај дан може вам донети напредак на послу захваљујући програму усавршавања. Могућ је успех преко пословног путовања. Очекује вас познанство с веома атрактивном особом, и то на неком путовању или преко посла. Пад имунитета.

РАК

Овај дан доноси вам почетак нечег потпуно ново на послу, спремни сте да проширите делокруг активности. Слободне Ракове очекује ново познанство, а ускоро следи низ романтичних љубавних састанака. Временске прилике вам не пријају.

ЛАВ

Поћи ће вам за руком да спроведете у дело веома оригиналну пословну идеју. У томе ће вам помоћи утицајна особа. Слободни Лавови ће данас имати много прилика за флерт, али био требало да се пазе уласка у паралелну везу. Хипертензија.

ДЕВИЦА

Повољан период да започнете сопствени бизнис и да се осамосталите. Одлични резултати у услужним делатностима и угоститељству. Прави тренутак да приђете особи која вам се допада. Ускоро следе сусрет и зближавање. Главобоља.

ВАГА

Прелазак на бољу, далеко одговорнију позицију или почетак рада на новом пројекту испуниће вас посебним радним еланом. Пуни сте љубавног ентузијазма откако се виђате са својом новом симпатијом. Почетак нове везе. Несаница.

ШКОРПИЈА

Завршавате рад на старом пројекту, и то ће вам донети сатисфакцију у виду похвала и финансијског добитка. Убрзо следи нови пројекат. Успешно ћете решити крупан проблем у оквиру породице. Однос с партнером је стабилан. Прехлада.

СТРЕЛАЦ

Овај дан вама доноси почетак нове сарадње или краће пословно путовање. Ваша оригинална идеја наићи ће на добар одзив. Спремни сте да се упустите у љубавну авантуру, која ће бити препуна страсти. Задржавање воде у организму.

ЈАРАЦ

Изванредан дан на послу, јер вам доноси нова дешавања, прелазак на ново радно место или јавни наступ. Овај дан може вам донети и љубав на први поглед или прелазак границе пријатељства са особом која вам се допада. Нервозни сте.

ВОДОЛИЈА

Отвара вам се нова перспектива и доноси добитак. Озбиљно размишљате о вези с партнером и планирате да пређете на формалан вид заједништва. Порадите мало више на својој активности, превише сте се опустили, што се одражава на вашу кондицију.

РИБЕ

Овај дан може обележити значајан финансијски успех, и то захваљујући вашим мудрим пословним потезима у прошлости. Откривање неке недоследности новог партнера може пробудити ваше сумње у његову искреност. Отицање зглобова.

 

Фото: Shutterstock

Related posts

ТЕНИСКИ ШОУ У ЊУЈОРКУ! Ђоковић и Алкараз поново ОЧИ У ОЧИ: Ево кога су изабрали за партнере у ЕГЗИБИЦИОНОМ МЕЧУ пред US OPEN

Новосадска ТВ

Насеља Чардак и Главица без воде

Новосадска ТВ

Отворен Контакт центар за пријаву штете на дрвећу и поломљеним гранама

Новосадска ТВ