Спорт

(ВИДЕО) Златна боксерка Олимпијаде, која је направила буру на мрежама, објавила снимак нашминкана и исфенирана: Запушила уста свима

Олимпијске игре протекле су у знаку боксерке из Алжира коју су поједине такмичарке бојкотовале оптужујући је да је мушкарац. Али она је сада показала како изгледа када се среди

Иман Хелиф је алжирска боксерка која је оптуживана на Олимпијским играма да је мушкарац. Због тога она је поднела низ пријава, између којих је за сајбер насиље оптужила и Елона Маска.

Она је освојила злато упркос томе што је на Светском првенству од Међународне боксерске асоцијације добила забрану такмичења, јер су ДНК тестови доказали да има XY хромозоме и вишак тестестерона.

Пошто се бура не смирује чак и данима после Олимпијских игара, јунакиња Алжира је објавила нови видео на којем је сређена, исфенирана и нашминкана, па чак носи и минђуше.

Коментари су различити и иду од оних: „Била је лепа и пре сређивања“, „Има јединствену лепоту“ до оних: „Мушкарац остаје мушкарац,“ „Изгледа као принц Персије“, „Јак момак,“ итд.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beauty code (@beauty.code.officiel)

stil.kurir.rs

Foto: Screenshot YouTube NBC News

Related posts

(ВИДЕО) Одржан 6. међународни меморијални турнир у боксу „Невидљиви хероји“

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) Отворене Параолимпијске игре у Паризу – Наша стонотениска репрезентација спремна такмичење!

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) МЕДАЉА У НАЈАВИ, НАДА У ВИШЕ – Наша стонотениска репрезентација спремна за Параолимпијске игре

Новосадска ТВ