Забава

РОКИ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ Сви приметили СПИДО КУПАЋИ, а не острво СВЕТИ СТЕФАН иза њега

„Срећан рођендан мојој супрузи Џенифер! Наша деца и ја мислимо да си апсолутно невероватна. Волимо те заувек“, поручио је синоћ славни глумац и тако својој жени честитао 56. рођендан. Уз ту поруку објавио је неколико слика, међу којима је она последња изазвала велико интересовање.

Силвестер Сталоне (78) је од 1997. у браку са Џенифер Флавин, са којом има три ћерке Софију, Систин и Скарлет које постају све заступљеније на јавној сцени, како преко породичног ријалитија, више него активних друштвених профила тако и преко подкаста који воде. Сталоне иза себе има брак са Бригит Нилсен и Сашом Зак.

Слика из Црне Горе је последња у низу, а на тој последњој хит слици чувени Рамбо или Роки носи некада и те како популаран спидо купаћи костим који и данас неки мушкарци бирају иако су их засенили другачији – шири и дужи модели.

Купаћи на Сталонеу није могао да буде мањи док његова супруга блиста у једноделном костиму који би данас био пун ретро модни погодак.

Чим су угледали ту фотографију, људи из региона су се огласили, па поручују да је слика настала на Светом Стефану у Црној Гори на шта позадина фотке и указује. Та успомена је сигурно драгоцена познатом пару када се нашла као део рођенданске честитке.

Foto: Screenshot officialslystallone/Instagram

Џенифер је добила бројне честитке на Инстаграму, док се спидо гаћице њеног мужа овако коментаришу: „Тај диван вајб старе школе“, „Могло је да прође и без тога (смех)“.

Сталоне и Флавин упознали су се 1988. године, када је њој било 19, а њему 42 године. Раскинули су 1994. након што ју је преварио са моделом Џенис Дикинсон која је остала у другом стању па је тврдила да је глумац отац њене бебе, али је ДНК тест показао другачије, након чега му се Џенифер вратила.

novosadska.tv

Related posts

НИКШИЋ СЕ ЗАТРЕСАО Мањи земљотрес погодио Црну Гору

Ivona

ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ ПЛАНИРАЛА ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У кући пронађено оружје

Ivona

Вучевић и Алексић о сарадњи и положају Срба у Црној Гори

Новосадска ТВ