Забава

(ФОТО) Јованово писмо које је написао родитељима НАСМЕЈАЛО ЈЕ ЦЕЛУ СРБИЈУ! Отишао код баке и деке, па ЗАКУКАО: „Упомоћ! Вадите ме одавде!“

Они који су одрастали крајем 90-их нису знали за друштвене мреже и мобилне телефоне, те би тако већина када оде у неку другу земљу, слала разгледнице и писма како би се јавили својим најдражима и упутили их у то како проводе време. Управо је то 2001. године урадио и један Јован, а његово писмо родитељима је постало хит на друштвеним мрежама.

Наиме, како можемо закључити, Јован је отишао у посету код баке и деке, али му се није баш свидело како његово време тамо тече.

Писмо је започео тако што се обратио родитељима и искритиковао деду како му не да да седи на каучу, јер је исти „само за лежање“.

„Драги мама и тата. Овде је ружно. Деда не да да седнемо на кревет пошто каже да је кревет за лежање. Сега се игра. Вадите ме одавде!!! Кајем се. Не дају ми да идем са другарима на Рзав“, написао је он, а онда је родитељима упитио и неколико питања:

Фото: :TikTok/sladjanastanojkovic / screenshot

„Како је цела зграда и када ме вадите? Пошаљите ми писмо и очекујем све одговоре. Узгред, Мики је добро. Упомоћ!“

Видео на ком је приказано писмо прегледан је више од 100.000 пута и измамило је смех код прегршт људи.

„Јао Боже, ово је хит! Смејем се и присећам се себе када сам ишла код баке и деке“, „Мики, јави се, јел си добро“, „Смејем се 15 минута“, „Деца су најјача“, писали су.

zena.blic.rs

Фото: Pixabay

Related posts

Дат снажан импулс ЈАЧАЊУ САРАДЊЕ СРБИЈЕ И БЕЛОРУСИЈЕ у области ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈА

Новосадска ТВ

ТРОБОЈКА ЈЕ НАШ ИДЕНТИТЕТ Србија и Српска данас обележавају Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Новосадска ТВ

У Србији и даље облачно, местимично с кишом: Ево када се очекује престанак падавина

Новосадска ТВ