Србија

Олимпијске вредности у ДДОР осигурању

ДДОР, званично осигурање Олимпијског тима Србије, у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије, партнер је низа изложби посвећених олимпијским вредностима, инспирисаних олимпијским покретом који спаја спорт са културом и образовањем за добробит човечанства.

Централна изложба под називом „Пут правих вредности“ одржава се у Културном центру Србије у Паризу, коју за време трајања Олимпијских игара организује Олимпијски музеј Београда. Ова изложба омогућава увид у раније реализоване изложбе  Олимпијског комитета Србије и ДДОР-а: интерактивне изложбе „Олимпијске игре – више од спорта“ која је недавно завршена у Београдским силосима, и „Токио 2020 – Тренуци за памћење“, на отвореном у центру Новог Сада, која траје до завршетка Олимпијских игара у Паризу.

Уз наведене, ДДОР је домаћин изложби под истим називом које се одржавају истовремено у Новом Саду, у тек реновираном пословном простору седишта ДДОР-а, Булевар Михајла Пупина 8, и у Београду, Антифашистичке борбе 13а. Изложба је отворена за све заинтересоване посетиоце, радним данима од 25. јула до 15. августа у периоду од 17 до 20 часова.

Поред посетилаца, изложбе у ДДОР-у су једнако намењене и запосленима ДДОР-а, служећи као свеж подсетник на стратешку улогу коју игра партнерство са Олимпијским комитетом Србије, пре свега у имплементацији вредности олимпијског покрета у вредности компаније.

Тема поставке у просторијама ДДОР је олимпизам у Србији кроз приказ различитих мемораблија, признања и докумената који илуструју учешће Србије на Олимпијским играма кроз историју, као и инспиративних прича о спортистима, који су постигли значајне успехе.

Све ове изложбе подржавају праве вредности олимпизма,  и сведочанство су вредности наших најбољих спортиста, чланова нашег друштва, као и настојања ДДОР-а: изврсност, правичност, страст, посвећеност, уважавање противника, публике, поштовање, пријатељство, инспирација, али и тежња ка постизању личних и тимских циљева кроз напоран рад, тимски рад, посвећеност, одлучност и дисциплину.