Нови СадНС сервис

Почело асфалтирање дела улице Соње Маринковић у Футогу

После вишедневних припремних радова, почело је асфалтирање дела улице Соње Маринковић у Футогу. Новим асфалтом биће пресвучен крак у дужини од 220 метара.
У Ковиљу су настављени радови поправке туцаника на атарском путу и уређење аутобуског стајалишта за пешаке у улици Бранка Бајића. Такође су настављене поправке коловоза у Штросмајеровој и Београдској улици у Петроварадину, као и поправка ситне камене коцке и туцаничког коловоза на Петроварадинској тврђави. У Боцкама се изводе припремни радови за асфалтирање у Липарској и Рузмаринској, као и радови на поправци ригола и ивичњака на споју Јоргованске и Јасминове улице. У Буковцу и даље трају радови на поправци туцаничког коловоза, као и радови на уређењу колских улаза и пешачке стазе код нове зграде Палате правде у зони Стражиловске и Максима Горког.
У блоку Хајдук Вељкове у току је фарбање пешачких прелаза, а на Булевару ослобођења као и раскрсницама Темеринске са Боре Станковића, Булевара ослобођења са Булеваром Јаше Томића и Радомира Раше Радујкова са Стојана Новаковића изведени су радови на одржавању саобраћајне сигнализације.