Друштво

АМСС саветује возаче: Због врућина избегавајте путовања у најтоплијем делу дана

Саобраћај у Србији је тренутно умереног интензитета, али како смо на почетку летње туристичке сезоне, АМСС саветује возачима више стрпљења и толеранције у данима када се очекује већи број возила.

Због високих температура које су за данас најављене возачима се саветује да избегавају путовање у најтоплијем делу дана и да приликом дужих путовња праве чешће паузе.

Према информацијама од 5.24 сати, на ауто-путу Е-75, петља Колари – петља Смедерево, у смеру ка Београду, због саобраћајне незгоде обустављен је саобраћај. Екипе су на терену. Полиција преусмерава саобаћај код Велике Плане на алтернативне путне правце.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије“ на наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне Полиције Републике Србије добијеним у 5.15 часова, нема задржавања возила на путничким терминалима наших ГП.

На теретним терминалима наших граничних прелаза теретњаци чекају од сат времена до 300 минута.

Најдуже се чека на граничном прелазу Батровци, 300 минута, потом на Шиду 180 минута, Хоргошу 90, Келебији и Богојеву по 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, наводи се су саопштењу АМСС.

Related posts

Вучић сутра прима у опроштајну посету норвешког амбасадора

Новосадска ТВ

У ОВОМ МОМЕНТУ НЕДОСТАЈУ СВЕ КРВНЕ ГРУПЕ – Институт за трансфузију позвао грађане да дају крв: Анализе крви и комплетна крвна слика за даваоце!

Новосадска ТВ

Министар Вучевић присуствовао обележавању Дана Универзитета одбране

Новосадска ТВ