Нови Сад

Понавља се акција „Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Мирјану Дубравац

Данас 17. јуна понавља се акција „Хуманитарни понедељак“ намењена за Мирјану Глумац, претходна два понедељка која су била намењена Мирјани прикупљено је укупно 55.270,00 динара. С обзиром да је прикупљен износ мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Мирјана болује од аутизма, а поред тога има још неколико придужених болести, епилепсију, туберозну склерозу, дијабетес и није у могућности да самостално функционише у свакодневним активнстима. Због тешке финансијске ситуације мајка се обратила за помоћ. Средства која ће се прикупљати биће намењена за лекове, храну и Мирјанине терапије у оквиру лечења.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.