ЗабаваНови Сад

Ања Недељков и Велики народни оркестар РТВ-а на бесплатном дводневном концерту „РТВ пикник – понеси ћебе“

Млада Сомборка, вокална солисткиња Ања Недељков, од малена је била привржена песми, традициј и игри. Њен надолазећи дебитантни наступ са Великим народним оркестром Радио-телевизије Војводине обогатиће предстојећи бесплатни дводневни концерт „РТВ Пикник – понеси ћебе“, заказан за 24. и 25. јун на платоу испред зграде РТВ-а.

„Репертоар за наступ са Великим народним оркестром на концерту „РТВ пикник – понеси ћебе“ биће разноврстан. Песме које смо одабрали потичу из различитих крајева Србије и окружења, што ће додати савременијији тон нашем наступу. Биће ту песама за све укусе, верујем да ће публика уживати“, истиче Ања Недељков, вокална солисткиња и етно-музиколошкиња, додајући да је атмосфера на пробама веома креативна, што нам олакшава да се припремимо за концерт на најбољи могући начин.

Бесплатни дводневни музички спектакл, који организује Радио-телевизија Војводине за Новосађане, заједно са своја два оркестра: Великим тамбурашким и Великим народним, очекује вас 24. и 25. јуна под ведрим небом на палтоу испред зграде РТВ-а на Мишелуку са почетком музичког програма у 19 часова, док ће вас позната лица РТВ-а чекати од 17 часова.

„Радујемо се наступу на концерту „РТВ пикник – понеси ћебе“ и сарадњи са Ањом Недељков која ће наступити првог дана концерта 24. јуна. Она је изузетна вокална солисткиња са којом је задовољство сарађивати. Овај концерт ће бити прилика да заједно пружимо незабораван музички доживљај публици“, објашњава Бојан Милинковић шеф Великог народног оркестра Радио-телевизије Војводине.

Понесите ћебе и дођите да уживате у јединственом дводневном музичком догађају са погледом на Дунав и Нови Сад.