Политика

Дина Вучинић: Новосађани су показали да не желе такве хулигане у граду, изабрали су сигурност

Дина Вучинић, чланица Извршног одбора СНС, истакла је за „Инфо јутро“, на Информер телевизији, да су утисци слегли, али да су и даље у шоку како се опозиција понашала.

-Они су се бавили другим странкама. Није нормално да се ви бавите другим странкама. Кроз кол центар и бригу о људима на терену се ми, за разлику од њих, бавимо 365 дана. И ја сам била с људима на терену тај дан и није било свеједно када су нам хулигани били на вратима. Могли смо ми да се одбранимо, али какву бисмо поруку послали грађанима? Избори се одвијају под демократским околностима. Имали су шизофрено понашање цело јутро, они су безидејна коалиција. Очекивали смо да људи гласају за оно што смо им понудили- просечну плату од 1400 евра, пензије од 650, а можда нам је у неком моменту помогло њихово шизофрено понашање. Они се само баве Александром Вучићем, никакав конкретан предлог нису дали како би се бавили локалом, градом и државом. Људи су гласали за три нова моста, нове школе и булеваре. Ми се поносимо Александром Вучићем, најбољим међу нама, који је успео да уједини грађане и политику. За то су људи гласали. Надамо се да ће Тужилаштво и полиција реаговати и процесуирати хулигане.

Они не разликују шта је бирачки списак и списак гласача за кол центар
Вучинић је нагласила да је СНС у децембру пружила руку помирења опозицији, али да то није било довољно.

-Стално смо испуњавали њихове захтеве, иако се део нас није слагао са тим. Није лако мењати закон и то се ретко где дешава да опозицији чините уступке. Они су физички угрозили озбиљан део људи. То су људи који редовно раде у кол центру, који има свака озбиљна политичка странка. Ми смо у Новом Саду имали скоро 90.000 гласова. Они не разликују шта је бирачки списак и списак гласача за кол центар. Борислав Новаковић, доказани преварант и носилац листе, који је више био на суду него на свом послу, успео је да украде цео булевар. Новосађани су сад показали да не желе такве људе у свом граду. И тај лажни херој Миша Бачулов. Камера показује да је Миша Бачулов, лажни херој који деци нуди стероиде, тај човек је физички померао један аутомобил који је био паркиран испред сајма, узимао сајлу из свог аутомобила и качио на врата Новосадског сајма. Они су цео дан тражили кол центар на сајму. Све велике странке имају кол центар. Ми смо тај дан показали уговор о закупу. Бачулов је хтео да разбије и кваке. Ми нисмо ни у каквом рингу. Нисмо рекли нашим гласачима да ћемо се тући на дан избора- рекла је Дина и додала:

-Имаћемо 45 одборника, имали смо незабележене резултате у Новом Саду, више од 53 одсто гласова. Александар Вучић је окупио патриотски блок, грађани му верују и када је добра ситуација за Србију и када није. Чак две трећина жена је гласало за ову листу. Грађани су јасно рекли да желе нове фабрике, ЕКСПО. Запослили смо 45.000 људи у 14 нових фабрика у Новом Саду. Ми смо три пута узаступно бирали најбољег градоначелника у историји Новог Сада Милоша Вучевића. Нисмо дозволили да нашу децу воде хулигани, људи који обијају државну и приватну имовину, шизофрени људи, ми смо изабрали сигурност и честитам свима.
Завршићемо све што смо започели
Она је нагласила да ће се ускоро конституисати Скупштина Града те да се онда иде у избор градоначелника.

-Мислим да ћемо то брзо урадити. 17 реконструисаних вртића, 10 нових, имамо буџет од 43 милијарде динара, који је за три пута већи него када су они били на власти. Завршићемо све што смо започели. Новосађани не очекују да буде више оваквих сцена, Новосађани то не воле. Грађани су их казнили, показали су шта мисле и да желе сигурну будућност- закључила је Дина.