Политика

Вучевић у Каћу: Важно је да се Србија развија

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић данас је заједно са страначким колегама и представницима коалиционе исте „Александар Вучић – Нови Сад сутра“ посетио Сајам женског стваралаштва у Каћу и са мештанима разговарао између осталог о инвестицијама, инфраструктури и бољој здравственој заштити.

„Важно је да се држава развија, изградња саобраћајница и мостова директно утиче на раст животног стандарда свакога од нас“, нагласио је Вучевић и граданима поручио да им исто тако, обећава да ће у наредном периоду посебну пажњу посветити и о здрављу наших суграђана.

„То је оно најважније!’, навео је Вучевић.

Лидер СНС је додао да им је циљ да обезбеде да најбоља апаратура и професионални лекарски кадар буду доступни и у мањим срединама, да сваки грађанин има адекватну здравствену заштиту без обзира где живи!

„То је наш задатак и обећање! Зато, у нове победе! За наш Каћ! За наш Нови Сад и једину нашу отаџбину Србију!“, навео је Вучевић на налогу X на којем је додао да је у Каћу био и са функционерима СНС и СПС Миланом Ђурићем, Весном Туркулов, Душаном Бајатовићем.

 

 

Related posts

Вучевић: Министарству одбране наложено да ПОКРЕНЕ ПРОЦЕДУРУ ОБАВЕЗНОГ СЛУЖЕЊА ВОЈНОГ РОКА

Новосадска ТВ

Нови Сад добија нови парк

Новосадска ТВ

Дејтонски споразум газе, није их брига за стабилност региона, једино желе колективну казну за српски народ…

Новосадска ТВ