Избори 2024

Огњеновић: Да сам Милош Јовановић и мене би било срамота да идем међу људе

Реакција Реље Огњеновића, члана Главног одбора СНС-а и потпредседника Општинског одбора СНС Вождовац, на говор Милоша Јовановића у Народној скупштини:

Пропали политичар и француски потрчко Милош Јовановић, услед страха од поновног пораза на изборима не престаје са политиком лажи. Овог пута прилику је искористио у Народној скупштини, док је седница организована да би се опозицији изашло у сусрет.
Када нису могли да се међу собом договоре шта хоће и на који начин, када идеологију немају, покушавају да бацањем прашине у очи оправдају свој кукавички чин, да иако су им сви захтеви усвојени не изађу на биралишта.
Важно је да подсетимо грађане да је Влада његовог ДСС-а ослободила терористу Аљбина Куртија, као и да је у то време проглашена независност наше јужне покрајине, а не како се лажни Србин изјаснио, у време Александра Вучића, који даноноћно преговара са целим светом не би ли се изборио за Косово и Метохију.

Господину Јовановићу није сметало ни када су његови директори странке, председници градских одбора 10 година били у коалицији са СНС-ом, на истакнутим функцијама, него се сада у Ђиласовим скутама сетио накнадне памети. Оно што је за лажног елитисту срамота за мене је понос, а то је да разговарам са грађанима увек, свуда и на сваком месту, као и да ме, за разлику од њега, није срамота своје странке, програма и принципа које СНС има.

Ми имамо шта да понудимо и кажемо, за разлику од вас који сте на тацни добили све што сте затражили и опет вам не ваља. Али, тако раде људи који траже изговоре и оправдања за своје неуспехе, јер идеологија и програм им се своде на блаћење свега доброг што је Александар Вучић урадио за свој народ и Србију.

Зато слободно изађите на изборе 2. јуна да народ каже ко је за своју отаџбину пружио више, ко је спреман да да још, а ко глуми лажни патриотизам.

Живела Србија!