Политика

Ђиласовци кренули у хајку на Путина и Такера: Мариника и Ђилас се додворавају Западу како би биле уведене санкције Србији!

Антируска хистерија постала је сада наставак антидржавних акција ђиласоваца у Стразбуру када су отишли код највеће Куртијеве лобисткиње Виоле фон Крамон да траже санкције за Србију

Мариника Тепић и Драган Ђилас кренули су у тоталну хајку на Владимира Путина и Такера Карлсона, не би ли се додоворили Западу како би биле уведене санкције Србији!

 

Наиме, после срамне резолуције Европског парламента, преко својих тајкунских гласила Тепић и тајкун Ђилас су кренули у праву кампању којом најављују, и што је још горе, једва чекају евентуалне санкције ЕУ, додворавајући се западним хушкачима.

Антируска хистерија постала је сада наставак антидржавних акција ђиласоваца у Стразбуру када су отишли код највеће Куртијеве лобисткиње Виол бнсее фон Крамон да траже санкције за Србију.

Наиме, кренимо од почетка.

Председник Русије Владимир Путин у интервјуу са америчким новинаром Такером Карлсоном, који је емитован ексклузивно прексиноћ, изјавио је да Москва није могла да не стане у одбрану Србије током ратова деведесетих.

Фото: printscreen

 

– Русија није могла да не устане у одбрану Србије током ратова у бившој Југославији – изјавио је председник Руске Федерације Владимир Путин у интервјуу који је цео свет ишчекивао и додао:

– Чим су почела дешавања у Југославији, Борис Јељцин дигао је глас у знак подршке Србима; нисмо могли да не станемо у одбрану Срба,  јер су Срби посебан и нама близак народ, са православном културом. То је народ који је патио генерацијама – рекао је Путин коментаришући како је НАТО прекршио обећање Русији да се неће ширити на исток, а што је у сржи текућег конфликта с Украјином.

Како је рекао, САД су се упркос томе одлучиле на кршење међународног права и бомбардовање Београда.

На то су ђиласовска гласила објавила брдо вести, а све са истим контекстом: Путин слагао да су нам Руси помогли дведесетих, истина је далеко другачија: Увели су нам санкције, наоружавали Хрватску и одликовали Туђмана.

Нису се либили да нападну и Такера Карлсона, па су се низали текстови о њему са насловима: „Шест питања које Такер Карлсон није смео да постави Путину (а морао је)“, „Смеши му се нека дипломатска функција: Шта Карлсону доноси интервју са Путином“, итд…

Ипак, оно што заборављају да помену, а што је врло важно је то да се ​Русија, заједно са Кином, у Савету безбедности успротивила НАТО интервенцији!

Ова кампања долази у моменту док је за нама још једна тешка борба за Србију и њен народ и док је Русија чврсто на српској страни.

Истовремено на другој страни ђиласовци су тражили казну за сопствену земљу и народ, те им тако сада смета и Путин, и Русија, самим тим и њихова подршка у очивању територијалног интегртета и суверенитета Србије.

 

Фото: Танјуг Сава Радовановић Владимир Шпорчић