Нови Сад

Градски карневал и традиционални дочек Дечије нове године у „Леденој шуми“

Традиционални градски дочек Дечије Нове године биће организован у Новом Саду 31. децембра у дневном термину а и ове године најмлађе Новосађане и њихове породице очекује велики градски карневал, и богат музичко сценски програм за најмлађе у „Леденој шуми“ као и пуштање хиљаду балона дечијих жеља из Дунавског парка.

Програм почиње у 11 часова код Змај Јовиног споменика у Змај Јовиној улици, где је предвиђен скуп деце и учесника новогодишњег градског карневала које ће дочекати Деда Мраз, штулари из дружине новосадских „Хаос аниматора“ као и звезде најбољих забава из аниматорског тима „Слави са Славицом“.
Организатори позивају децу да се за ову прилику, сходно жељама и могућностима, маскирају.

За све оне који нису у прилици да тог дана понесу костиме, организатори су припремили новогодишње капице и празничне реквизите које ће аниматори поделити деци.

У 11.15 часова новогодишња поворка предвођена аниматорима ће кренути Дунавском улицом ка Дунавском парку где ће на сценској бини у 11.30 часова почети програм и дечија новогодишња журка.

За музички део програма биће задужен новосадски бенд „Негде између“ а праву празничну атмосферу нам ове године доноси Студио „Жељка Весељка“ који ће заједно са децом плесати, певати и на најбољи начин испратити 2023. годину.

Тачно у подне најмлађа публика ће заједно са аниматорима имати јединствену прилику да први у Србији испрате стару годину када ће уз традиционално одбројавање из Дунавског парка и „Ледене шуме“ бити пуштено више од хиљаду балона најлепших дечијих жеља за 2024. годину.

Након одбројавања следи роцк свирка бенда „Негде између“ који ће дневни дочек Нове године у „Леденој шуми“ улепшати како деци тако и одраслима.

За оне који буду желели 31. децембра да се опробају на клизању у „Леденој шуми“, радно време клизалишта је од 9 до 20.30 часова док ће 1. јануара клизалиште бити отворено од 10.30 до 22.30 часова.

Градски дочек Дечије Нове године организује „Ледена шума“ уз подршку компаније „НИС“ и Града Новог Сада.

Related posts

Вучевић: Не мењам личну карту, државу и пријатеље

Новосадска ТВ

ВУЧИЋ: Покушано насилно заузимања институција – Имамо доказе да је СВЕ БИЛО ПРИПРЕМАНО

Новосадска ТВ

Почиње Exit фестивал, АБС апелује на младе да не возе под дејством алкохола и дроге

Новосадска ТВ