Политика

Вучевић: Поносни смо на изборни резултат, свесни смо одговорности која нас чека

Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић честитао је грађанима Србије и истакао да су поносни на изборни резултат, али да остају смирени и рационални, јер су свесни одговорности која их чека.

„Свесни смо да и, када побеђујемо, треба да покажемо дозу озбиљности. Највећа заслуга иде Александру Вучићу који је учествовао у кампањи са нама и у својим разговорима са медијима носио победничку енергију“, рекао је Вучевић на свом Инстаграм налогу.

Он је истакао да је на Вучићу био највећи терет, због количине напада којима је био изложен.

„Ова опозиција окупирана Драганом Ђиласом фокусирала се на мржњу према председнику, што им се обило о главу. Заслепила их је потреба да докажу да се не плаше некога, али су баш истицањем своје храбрости кроз увреде потврдили њихов кукавичлук“, рекао је Вучевић.

Он је додао да никакву идеологију није препознао у опозицији, а то је кључно, јер морате грађанима представити на којии начин ћете водити државу, што они нису урадили.

„Та клика коалиције „Србија против насиља“ би дозволила апокалипсу Србије докле год су ти око њих безбедни. Свака несрећа која нас захвати као земљу они користе као метод за долазак на власт. До 2012. године су имали прилику да се покажу, што смо видели како је прошло“, рекао је он.

Како је истакао на Истаграму, опозицији је сметало што је Александар Вучић помагао кампању, али и да не види шта је ту лоше.

„Они свог главног лидера маргинализују и користе га као реликвију. Ко год буде покушао да организује насиље против грађана на улицама или било где, биће законски санкционисан, јер са државом нема игре“, поручио је Вучевић.

 

Related posts

Која је тајна ПИЈАНОГ САТА на Петровардинској тврђави?

Новосадска ТВ

Мали: ММФ оценио да је Србија на добром путу раста и развоја економије

Новосадска ТВ

Први од два транспортна авиона CASA C-295 уведен у употребу у Војсци Србије

Новосадска ТВ