ДруштвоНови Сад

 „Најлепших жеља звездано небо” на Новосадским БИГ ДЕЧЈИМ ЗИМЗАРИЈАМА

Пред нама је традиционална манифестација Дечијег културног центра Нови Сад – „Новосадске БИГ дечије Зимзарије 13“ које ће се одржати под слоганом „Најлепших жеља звездано небо” и то на више од десет локација у Новом Саду од 22. децембра па све до 12. јануара 2024. године.

 

Свечано отварање ће бити у петак, 22. децембра, од 18 часова у холу ТЦ „БИГ”, а „Зимзарије 13” ће отворити наступи ученика музичке школе „Исидор Бајић”, хора „Сунцокрети”, као и малих певача и плесача из плесног студија “Професионал”. Том приликом ће, како традиција налаже, бити и Базар креативних радионица у оквиру ког ће се малишанима и родитељима представити установе, организације и удружења која учествују на овогодишњим Зимзаријама.

 

Када је реч о самом програму „Зимзарија”, он ће се реализовати сваког дана од 22. до 30. децембра, потом од 4. до 5. јануара и онда од 9. до 12. јануара.

 

Радионице су са нама припремили Музеј Војводине, Архив Војводине, Музеј Града Новог Сада, Галерија Матице српске, Занатско-образовни центар „Аџија”, Капуера Академија Нови Сад, Пријатељи деце Новог Сада, Фусион Фитнесс & Данце Студио, Ликовни круг – Удружење уметника Петроварадинске тврђаве, Логисцхоол Нови Сад, Кликер ИТ центар за децу, Аикидо Икеда Дојо – Нови Сад, Центар за позоришна истраживања и Арена Cineplex.

 

Све наше активности објављиваћемо и на друштвеним мрежама – Фејсбук страници „ДКЦНС – Дечији културни центар Нови Сад”  и Инстаграму @dkcnovisad1

 

Захваљујемо се пријатељима манифестације који су нас и ове године подржали, а то су Градска управа за културу Града Новог Сада, ТЦ „БИГ” и Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама.

 

Надамо се да ћете подржати „Зимзарије” и ове године, најављујући и пратећи дешавања до 12. јануара. За све изјаве и заказивања гостовања, позовите на број 060/371-79-68.

 

И за овогодишње „Зимзарије 13” имамо одговарајући QР код који вас води до програма, а који вам шаљемо у мејлу, заједно са линком до наше књижице.:

https://publuu.com/flip-book/335350/771443/page/1

Related posts

НЕ ВИДИ СЕ ПРСТ ПРЕД ОКОМ Јутро у Новом Саду магловито, али температура виша него претходних дана

Ivona

Полагањем венаца обележен Дан устанка народа Србије против фашизма

Новосадска ТВ

Србија и Република Кипар потписали три меморандума о сарадњи

Новосадска ТВ