Политика

Вучевић: Пред нама судбоносни избори

Први на листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ Милош Вучевић посетио је активисте и чланове Месног одбора Горњи Вождовац, где је подсетио на важност предстојећих избора и захвалио се присутнима на марљивом и преданом раду, као и на залагањима да Србија иде напред.

Вучевић је још једном нагласио да су судбоносни избори пред нама и да је зато важно да смо сваки дан са грађанима, да објаснимо да се на изборима одлучује о судбини Србије и нашег народа, ма где живео.

„На изборима ћемо гласати о томе да ли ће Србија да се врати у период пре 2012. године и да буквално све што смо заједнички стварали поништимо и уништимо, или ћемо наставити путем сигурне будућности, наставити да развијамо Србију“, појаснио је Вучевић.

Према Вучевићевим речима, Србија има право на будућност и баш због тога у победе, у победе за Србију, у победе за наш народ, у победе за нашу будућност.

„Судбоносни избори, али избор је суштински једноставан и јединствен, за листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане!“, јер Србија не сме да стане“, закључио је Милош Вучевић.

Related posts

Пријава деце за новчану помоћ завршена, пријављено 1.100.668 деце

Новосадска ТВ

Вучић: Са Ли Мингом о изазовима који чекају Србију на међународном плану

Новосадска ТВ

Вучић: Скидам капу Звезди у фудбалу

Новосадска ТВ