Друштво

Вучић: Пријављивање за студентске картице од 13. новембра

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће пријављивање за студентске платне картице почети од 13. новембра.

Како је објавио Вучић на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“, са тим картицама возне карте ће бити 20 одсто јефтиније, авионске 10 посто, а донеће студентима и много других бенефиција.
Вучић је у видео поруци истакао да данас има добре вести и први пут показао како ће студентска картица да изгледа.

„Пошто има много оних који говоре да постоје студентске картице, постоје студентске картице, али за студентске домове и њих је око 25.000. Ми имамо око 240.000 студената и биће око 240.000 платних картица за студенте“, објаснио је Вучић и додао да ће оне имати и лични број.
„Тим студентским платним картицама моћи ћете да добијете 20 одсто попуста за возне, 10 одсто за авио карте, али и да имате значајне попусте и у свим другим услугама у нашој земљи. Од трговинских ланаца до наплате друмарине и многих других ствари“, поручио је Вучић.
Додао је да је то нешто јединствено и изузетно што су урадили у сарадњи са студентима.
„Са онима који брину о својој генерацији, са онима који желе да остану у земљи и да брину о будућности Србије. Добра, велика вест. Молим вас да се што пре пријавите и да заједнички урадимо велике ствари за нашу младост и нашу Србију“, рекао је председник Србије.

 

Related posts

Вучевић: Куртију мета Србија и свако ко је на позицији одбране КиМ

Новосадска ТВ

Вучић: До Суботице овом пругом за сат и 15 минута брзим возом

Новосадска ТВ

Формирана комисија за пописивање штете, биланс још непознат јер пријаве и даље стижу

Новосадска ТВ