Србија

Mинистар Гашић положио камен-темељац за изградњу нове зграде Полицијске испоставе Калуђерица у Београду

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић положио је данас камен-темељац за изградњу нове зграде Полицијске испоставе Калуђерица у Београду и истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у модернизацију, изградњу и обнову објеката како би полицијски службеници радили у што бољим условима који ће допринети већој ефикасности и квалитету услуга које пружају грађанима…
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић положио је данас камен-темељац за изградњу нове зграде Полицијске испоставе Калуђерица у Београду и истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у модернизацију, изградњу и обнову објеката како би полицијски службеници радили у што бољим условима који ће допринети већој ефикасности и квалитету услуга које пружају грађанима.
Министар је претходно обишао стару зграду полицијске испоставе у којој тренутно раде полицијски службеници у Калуђерици и нагласио да ће, кад буде завршена изградња новог објекта, они радити у условима какве и заслужују.
„Имали сте прилику да видите у каквом је стању наша стара полицијска станица која, наравно, грађена 1960. године не може ни да да све оно што је потребно у 21. веку. Један од приоритета овог министарства јесте обезбеђивање што бољих услова за рад полицајцима широм Србије, зато и настављамо да градимо и реновирамо објекте у којима раде“, истакао је министар Гашић.
Најавио је да ће радови на изградњи нове зграде Полицијске испоставе у Калуђерици бити завршени за девет месеци и нагласио да ће тај објекат бити опремљен најсавременијом опремом.
„Задовољан сам безбедносном ситуацијом у Калуђерици и очекујем да ће полицајци након пресељења у нову зграду још ефикасније извршавати свакодневне задатке и бринути о безбедности и сигурности свих грађана“, рекао је министар Гашић.