Друштво

Друга година Хипернета: најбољи кућни интернет и дигитална телевизија 

БеГодину и по дана од појаве на тржишту кабловских оператора,  Хипернет сваког дана стиче све већи број корисника. Према речима Слободана Папка, менаджера Сегмента фиксних услуга у Yettelu, главни разлози  за одлуку леже у  брзом интернету, квалитетном садржају и понуди.

„Хипернет је платформа са чијим смо развојем, заправо, тек почели. Након годину и по дана на тржишту, реакције корисника су генерално добре и захвални смо на прилици и поверењу које су нам указали, као и на свакој повратној информацији. Понудили смо  другачије искуство  са интернетом који је увек оптички, брз и стабилан, као и разноврстан ТВ садржај. Хипернет је  дизајниран као центар кућне забаве где свако може наћи понешто за себе; тренутно у понуди имамо 160 канала и тај број ће сигурно да расте”, рекао је Слободан Папак.

ТВ платформа дизајнирана је тако да корисницима у сваком тренутку пружи садржај релевантан за конкретног корисника. Креирана је по узору на Netflix, YouTube и друге глобалне играче у области гледања видео садржаја, једноставна и интуитивна,  тако  да су омиљени филмови, серије и спортски садржај увек на дохват руке. Поред одличног протока и разноврсног видео садржаја, уз Сет-Топ-Боx уређај корисници могу да инсталирају на платформу било коју апликацију са Андроид ТВ продавнице, што сваки телевизор претвара у Смарт ТВ.

„Наставићемо да улажемо у развој Хипернета. Циљ нам је да корисници осете све предности дигиталне телевизије и стабилне оптике, да препознају Хипернет као најбољу опцију и буду задовољни нашом услугом“, додао је Слободан.

Осим планова који су фокусирани на даљи развој Хипернета и ТВ платформе, Yettel истовремено наставља да улаже и на пољу одговорног пословања. Као 100% зелена мрежа, пету годину за редом освојио је UMLAUT Best in Test признање за квалитет, а уз пола милиона рециклираних мобилних уређаја корисници могу да активирају и и Eco bonus за рециклажу папира и пластике. Од прошле године, Yettel апликација садржи и Yettel Shopping платформу за попусте, као и Зелене стазе које могу да користе и они који нису Yettel корисници.

За више информација, посетите www.yettel.rs.