Политика

Председник Вучић се састао са премијером Орбаном у Будимпешти

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас у Будимпешти са председником Владе Мађарске Виктором Орбаном.

„Са искреним и поузданим пријатељем Србије мађарским премијером Виктором Орбаном на једној од најлепших тераса у Будимпешти, о актуелним темама, састанку у Бриселу, развоју ситуације на Косову и Метохији, али и о амбициозним, захтевним и смелим плановима и партнерским пројектима којима ћемо померити границе заједничке визије економског напретка, сарадње и повезивања наше две земље“, написао је председник Вучић на свом Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“ уз фотографије сусрета.

Вучић присуствовао вечери поводом 5. Демографског самита у Будимпешти

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је вечери поводом 5. Демографског самита у Будимпешти.

„На вечери поводом 5. Демографског самита у Будимпешти са председницом Мађарске Каталин Новак, председником Бугарске Руменом Радевим, потпредседником Танзаније др Филипом Исдор Мпангом и другим званицама“, написао је председник Вучић на свом Инстаграм налогу будуцностсрбијеав.

Он је додао да колико год да је први део дана био изазован и напоран, толико се радовао сусретима са пријатељима, мађарским премијером Виктором Орбаном, председницом Каталин Новак и бугарским председником Радевим.

„Разговарали смо о свим темама од значаја за наше земље, још чвршћем повезивању и свестранијој сарадњи у годинама које долазе, јер са пријатељима је све много лакше“, написао је председник Србије на Инстаграму уз фотографије и видео сусрета у Будимпешти.

Председник Вучић се претходно састао и са председником Владе Мађарске Виктором Орбаном.

 

Фото: Инстаграм buducnostsrbijeav

 

Related posts

Председник Вучић отпутовао у Молдавију

Новосадска ТВ

Вучић: Лаж Приштине да су натерали Данила да скине мајцу-Предаја није опција

Новосадска ТВ

Министар Вучевић положио венац палом хероју са Паштрика Сави Ердељану

Новосадска ТВ