Србија

Вучић: Наши кошаркаши показали да јесмо земља кошарке-огроман успех!

Председник Александар Вућић почео је данашње обраћање јавности честитком српским кошаркашима на пласману у финале Светског првенства и истакао да је то резултат напорног рада и великог труда наших кошаркаша и селектора Светислава Пешића, који су показали да Србија јесте земља кошарке.

Кошаркаши су у првом полуфиналу у Манили савладали Канаду 95:86, а Вучић је рекао да је тај резултат обрадовао не само наше грађане већ и све у региону.
Председник је пожелео Бориши Симанићу, коме је у Манили одстрањен бубрег, брз опоравак желим и истакао да је држава урадила све што је могла, почев од организовања слања специјалног авиона.

„Увек ћемо учинити све што можемо“, поручио је Вучић.

Истакао је да су кошаркаши заслужили подршку нације, да су постигли огроман успех и показали „да јесмо земља кошарке“.

„Надам се да ће нам се и огромно улагање у фудбал исплатити и донети резултате, а шта су све говорили о селектору Пешићу и држави – свака час Пешићу и нашим момцима, на фантастичан начин су представили нашу земљу“, истакао је Вучић.

Честитао је и захвалио и Новаку Ђоковићу, као и Николу Јокићу на постигнутим резултатима и што представљају Србију.

Верујем да ће наставити и убудуће и хвала и нашим одбојкашицама, рекао је Вучић и додао да је његово обраћање из Председништва Србије почело лепим вестима, којих ће бити још.

Сви смо уз вас и верујемо у вас! Срећно у финалу и освојите злато за Србију!“, написао је Вучић на инстаграм налогу buducnostsrbije.av

Related posts

Председник Вучић честитао Осми март: Ви сте стуб породице и државе

Новосадска ТВ

Вучић: Договор са Орбаном како да политички реагујемо по питању енергетске безбедности

Новосадска ТВ

До сада пријављено близу 600.000 деце за новчану помоћ

Новосадска ТВ