Забава

Септембар под звездама у Хали 2

Почетак сезоне у Хали Новосадског сајма засигурно ће бити спектакуларан јер у Нови Сад долазе Миле Кекин и Лет 3.

За сам крај лета, љубитељи рока и панка доживеће својеврсни енергетски потрес јер ће 9. септембра у Хали 2 наступити Миле Кекин. Он свако није обичан музичар – Кекин је музички торнадо који оставља неизбрисив траг на свакој позорници коју освоји.

Од срчаних ритмова до животних, његова музика одзвања суштином живота, љубави и побуне. Његов карактеристичан спој рока, панка и регеа ствара ванвременски музички коктел ком је немогуће одолети. Истрајан и бескомпромисан – Миле је припремио музичко путовање које надилази границе и буди емоције, док његов глас позива на борбу.

Позвани сте да уроните чаролију коју прави Кекин, у ноћи 9. септембра, која ће бити незаборавна.

Музички бунт и вибрације које се памте

Друга половина септембра у Хали 2 такође ће врвети од одличне енергије и страствене атмосфере за коју ће се побринути ријечки Лет 3. Позивамо вас да 23. септембра зароните у свет Лет 3 – музичку олују која не познаје границе. Ова култна хрватска група је више од бенда – то је покрет, пркосно музичко искуство које помера границе и ослобађа душу.

Њихова музика је храбро прострујала с провокативним стиховима и енергијом која преплављује сваку позорницу. Лет 3 не прати трендове, они их стварају, дајући сваком наступу несвакидашњу драж и незабораван доживљај.

Уз своје незаборавне наступе, Лет 3 је постао синоним за храброст, уметничку слободу и изазивање норми. Њихова музика није само звук, већ и изражавање суштине, став који инспирише генерације.

Дођите и доживите осећај слободе и адреналина уз Лет 3. Њихов звук не само да ће вас погодити, већ ће вас обузети у ноћи коју ћете засигурно дуго памтити.

Улазнице за оба концерта, можете пронаћи на свим Гигстиx продајним местима.