Нови Сад

Саопштење Новосадске телевизије 

Новосадска опозиција у својој безидејности и одсуству здравог разума, отишла је корак даље и умешала се у рад приватних медија.

Дали су себи за право да гуше медијске слободе што је било познато само у аутократским и  фашистичким режимима. Никада ни у једној демократској земљи нико није одређивао уређивачку политику медија нити ограничавао слободу изражавања, што данашња опозиција у Србији покушава да наметне.

Успели су да у једној идеји споје неспојиве ствари, да је за остваривање „медијских“ слобода неопходно затварање и гушење медија, то не заслужује пажњу здравог разума већ.одговарајућих стручних служби.

Оставити новинаре без посла, а њихове породице без средстава за егзистенцију, да ли је то начин борбе за „слободу новинарства“?

Судећи по овом рецепту, људи, који данас силом покушавају да наметну цензуру и траже гашење Новосадске телевизије сутра би угасили целу државу и људе оставили без посла.

Новосадска телевизија која постоји већ 24 године ће наставити и даље да успешно извештава у интересу грађана, а опозициони покушаји отворене цензуре и гашења медија најбоље и отворено показују да њихове намере нису ни јавни интерес ни слобода изражавања, већ стицање јефтиних и срамних политичких поена.

 

Уређивачки колегијум Новосадске тв

Главна и одговорна уредница Емилија Марић

 

Related posts

Влада Србије: Сутра почиње полагање мале матуре

Новосадска ТВ

Брнабић: Очекујемо да извоз у ИКТ сектору у 2027. години буде 10 милијарди евра

Новосадска ТВ

Градоначелник Ђурић посетио Ченеј

Новосадска ТВ