Друштво

Квалитетна процена штета након невремена – ДДОР ваш партнер у опоравку

Такозвана „суперћелијска олуја“ која је захватила наш регион протеклих дана, рушила је све пред собом. У овим изазовним тренуцима, врло је важно да знате, уколико сте претрпели штету и имате полису осигурања, на које начине можете да пријавите штете како бисте се лакше суочили са евентуалним последицама и лакше превазишли ситуацију без преседана.

Као друштвено-одговорна компанија која више од седам деценија води рачуна о својим клијентима, ДДОР осигурање и сви запослени, ових дана раде предано, у циљу брзе обраде свих података, и што квалитетније процене штете. Имајте на уму да су због великог броја штетних догађаја, сви проценитељи ангажовани у пуном капацитету. Сви захтеви ће бити на квалитетан начин и темељно обрађени и свим осигураницима, који на то имају право, биће исплаћена одштета у складу са условима осигурања у најкраћем могућем року узимајући у обзир до сада невиђене размере настале штете.

Уколико је ваша имовина оштећена, молимо вас да фотографишете штету и, уколико је могуће, сачувате оштећене предмете до доласка проценитеља. Ови материјални докази су од суштинске важности како бисмо прецизније проценили обим штете и олакшали обраду вашег захтева за надокнаду.

Постоји неколико опција за пријаву штете. Најбржи и најједноставнији начин је путем ДДОР web форме. Такође, штету можете пријавити путем Корисничког центра позивом на број 0800 303 301, а свакако то можете учинити и одласком у најближу филијалу (www.ddor.rs/prodajna-mesta/).

Напомињемо да је у случају оштећења по полисама ауто Каско осигурања неопходно да проценитељи ДДОР осигурања фотографишу штету.

Молимо вас за разумевање јер су, због великог броја штетних догађаја, сви запослени у Дирекцији за управљање штетама ангажовани у потпуности. Сви захтеви ће бити благовремено процесирани и унапред се захваљујемо на стрпљењу.

Свесни да свака полиса представља драгоцено осигурање за појединца или предузеће – домове, возила, пословање и основне темеље живота – ДДОР осигурање посвећено је добробити клијената, а брига о клијентима је наш основна мисија.