Нови Сад

Ђурић: Дежурне службе расчистиле све прилази Клиничком центру , током ноћи примљено око 30 пацијената

У Ургентном центру КЦ Војводине током ноћи је примљено око 30 пацијената, изјавио је градоначелник Милан Ђурић након обиласка те здравствене установе и разговора са управником др Драганом Николићем.

Градоначелник је рекао да су дежурне службе одмах расчистиле све прилази Клиничком центру и другим здравственим установама у граду, како би се обезбедио несметан превоз пацијената.

Ноћ на терену након страшног невремена које је погодило Нови Сад и на велику жалост однело један млади живот.

Градоначелник одржао састанак са припадницима МУП-а

Ноћ на терену након страшног невремена које је погодило Нови Сад и на велику жалост однело један млади живот.

Све службе су на терену и раде на рашчишћавању саобраћајница и јавних површина, како би се обезбедило нормални функционисање Града. У свему томе, велико ангажовање наших припадника МУП Србије, ПУ Нови Сад.После поноћи сам имао још један оперативни састанак са њима, којем је присуствовао и мој колега, члан Градског већа за здравство др Драган Стајић. Све службе су на терену и раде на рашчишћавању саобраћајница и јавних површина, како би се обезбедило нормални функционисање Града. У свему томе, велико ангажовање наших припадника МУП Србије, ПУ Нови Сад.

После поноћи сам имао још један оперативни састанак са њима, којем је присуствовао и мој колега, члан Градског већа за здравство др Драган Стајић.

Related posts

РХМЗ упозорава на велику количину падавина за викенд, локална појава града

Новосадска ТВ

ВУЧЕВИЋ ДАНАС на седници Републичког штаба за ванредне ситуације

Новосадска ТВ

Вршњачко насиље од данас се може пријавити електронски на платформи „Чувам те“

Новосадска ТВ