Друштво

Ер Србија:Преусмеравање и померање летова услед пожара на аеродрому у Катанији

Услед пожара који је рано јутрос избио на аеродрому у Катанији, према тренутним информацијама, тај аеродром биће затворен до среде, 19. јула, због чега су авио-компаније принуђене да до среде, лете са алтернативних аеродрома на Сицилији, саопштила је Ер Србија.

Због наведених промена, Ер Србија је већ аплицирала и добила слот на аеродрому у Палерму.

Лет Ер Србије ЈУ538 између Београда и Катаније, планиран за данас у 13.20 часова, полетеће из Београда за Палермо у 20.30 часова по локалном времену. Слетање у Палермо очекује се у 22.25 по локалном времену.

За путнике на том лету организован је аутобуски превоз између Палерма и Катаније, тачније до трга Пиажа Папа Гиованни XXИИИ у Катанији.

Када је реч о путницима који је требало да се врате из Катаније за Београд, летом Ер Србије ЈУ539, уместо данас у 16 часова како је првобитно планирано, полетеће из Палерма за Београд у 23.30 по локалном времену.

За путнике на том лету организован је аутобуски превоз између Катаније и Палерма. Полазак аутобуса из Катаније за Палермо биће у 17 часова по локалном времену са адресе Пиажа Папа Гиованни XXИИИ (код излаза из метро станице Гиованни XXИИИ).

Возачи аутобуса имаће јасно истакнут натпис Ер Србија и списак са именима путника.

Ер Србија саопштава да је у контакту са свим путницима, независно да ли су карту купили самостално или посредством партнерских туристичких агенцијама које имају аранжмане на Сицилији.

За све путнике Ер Србије обезбеђен је аутобуски превоз између Катаније и Палерма.