Нови Сад

Градоначелник обишао радове на изградњи канализационе и водоводне мреже у Ветернику

Градоначелник Милан Ђурић обишао је радове на изградњи водоводне  и канализационе мреже,  слив северно од Улице Девет Југовића са црпном станицом у насељу Ветерник.
Градоначелник се осврнуо на стање у вези са изградњом водоводне и канализационе инфраструктуре у Ветернику.
– У току су и радови на изградњи око 3,5 km водоводне и исто толико канализационе мреже, како би након тога могли да се изведу радови асфалтирања улица. Ради се о укупно  седам улица које ће добити водовод и канализацију. До данашњег дана завршена је водоводна мрежа у целости, као и највећи део канализационе, остало је још око 200 метара да се ови радови комплетирају, као и радови на изградњи црпне станице, што се очекује већ средином наредног месеца. Молим наше суграђане да поднесу захтеве за прикључак ЈКП „Водовод и канализација“  и да напокон имају пристојне услове за живот у 21. веку – истакао је градоначелник.
– Морамо наставити са изградњом инфраструктуре, јер је она предуслов за све даље, да наставимо да се развијамо и да Новосађани квалитетније живе – закључио је.

Related posts

Вучевић: Не мењам личну карту, државу и пријатеље

Новосадска ТВ

ТРИ ПУТА БИРАН ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА НОВОГ САДА, ЗАЉУБЉЕНИК У СПОРТ И РИБОЛОВ: Ово је Милош Вучевић, наследник Александра Вучића на месту председника СНС

Новосадска ТВ

Вучевић: Милосављевић свађа наш народ са обе стране Дрине

Новосадска ТВ