Спорт

Селектор ватерполиста Србије Урош Стевановић саопштио списак играча за СП

Селектор ватерполо репрезентације Србије Урош Стевановић саопштио је списак од 15 играча који ће наступити на предстојећем Светском првенству у Фукуоки, саопштио је данас ВСС.

На списку се налазе: Бранислав Митровић, Владимир Мишовић, Страхиња Рашовић, Марко Радуловић, Сава Ранђеловић, Ђорђе Лазић, Вук Милојевић, Радомир Драшовић, Никола Јакшић, Филип Јанковић, Немања Убовић, Ђорђе Вучинић, Василије Мартиновић, Марко Димитријевић и Богдан Гавриловић.

У стручном штабу поред Уроша Стевановића су тренери: Стефан Ћирић, Дарко Билић, Жарко Петровић, Милош Остојић, кондициони тренер Дајана Зоретић, физитерапеути Владимир Радовић и Алекса Николић и доктор Никола Репац.

Србија ће на СП играти у групи са Шпанијом, Црном Гором и Јужном Африком. Србија ће први меч одиграти 17. јула против Шпаније у 13.30 часова по централноевропском времену, а два дана касније састаће се са Јужном Африком у 10.30 сати. Изабраници Уроша Стевановића ће последњи меч у групи одиграти 21. јула са Црном Гором од 6.30 часова.

СП у Фукуоки ће бити одржано од 14. до 30. јула.

 

Фото: Ватерполо савез Србије