Друштво

Овог лета, осигурајте удобност и сигурност јер ДДОР доноси попусте до 50%

Водећи рачуна о својим клијентима, ДДОР осигурање је и ове године, припремило низ погодности приликом закључивања полиса каско и путног здравственог осигурања, као и могућност уговарања осигурања свог дома по специјалним ценама, док сте на путу. На овај начин, компанија ДДОР омогућава својим клијентима да безбрижно и сигурно крену на летње путовање.

Одабиром ових осигурања, ваше лето ће бити безбрижно у уштедама који достижу чак 50% при уговарању одређених полиса. Ова посебна понуда важи све до 31. октобра 2023. године, пружајући додатне повластице и погодности у току летње сезоне, а трајање осигурања може да важи до краја 2023. године.

За све путнике који су свесни могућих ризика у току путовања и који уговарају Путно здравствено осигурање са покрићем од 15.000 евра за себе или породицу, ДДОР осигурање нуди посебан бонус. За путовања од 11 до 30 дана, осигураници добијају један дан гратис осигурања. Такође, док су на одмору, могу уговорити осигурање стана или куће по фиксној цени од само 199 динара, као и осигурање Помоћ на путу за само 286 динара.

Уговарањем наведених осигурања ДДОР обезбеђује за своје клијенте потпуну сигурност и за почетак заслуженог одмора.

Поред тога, ДДОР осигурање омогућава возачима, који у овом периоду закључују каско осигурање, да остваре попуст од чак 50% за осигурање Помоћ на путу. Осигурање Помоћ на путу, осигураницима обезбеђује квалитетну асистенцију како у земљи, тако и у иностранству – доступну 24 сата дневно, седам дана у недељи. Уколико се возило поквари у току путовања, можете бити сигурни да ћете добити неопходну помоћ како бисте могли да наставите своје путовање на летње одредиште.

Ове посебне погодности осигураници могу да искористе до 31. октобра 2023. године. За више информација о летњој акцији попуста, посетите најближу пословницу ДДОР осигурања, бесплатно контактирајте Кориснички центар на број 0800 303 301, или онлајн пронађите све информације на ddor.rs као и на друштвеним мрежама ДДОР-а.