ДруштвоНови Сад

Skrillex и Eric Prydz освојили Тврђаву, суботње вече предводе Alesso, Claptone и Hot Since 82!

Друге вечери EXIT фестивала кроз капије на Петроварадинској тврђави прошло је више од 50.000 фанова, окупљених да чују два велика, дугоочекивана наступа – Grammy рекордер и маг електронске музике Skrillex освојио је Горки Лист Главну бину сетом који је започео домаћим шлагером „Звиждук у 8“, док је мтс Dance Арену расплесао маестро Eric Prydz, чији је повратак домаћа публика ишчекивала читаву деценију уназад!
Суботње вече на Горки Лист Главној бини отпочеће још једним моћним all-female концептом, који предводе Сенидах, Мими Мерцедез, Сајси МЦ и Кејт, након чега ће ДЈ пулт преузети Claptone и Alesso, а на мтс Dance Арену стижу Hot Since 82, Vintage Culture, Gioli & Assia live и други!
Главна бина синоћ је отворена снажним гитарским звуком, уз бендове Ground Zero, War Engine и Jenner, који су направили увертиру за наступ холандског симфо-метал састава Epica и њихов аудио-визуелни спектакл! Након тога, пред еуфоричну публику изашао је Skrillex, револуционар електронске музичке сцене који је ову годину одлучно прогласио својом, а који се на ЕXИТ вратио након девет година, са два нова албума и потпуно новим звуком! Скоро двочасовни наступ Skrillex је отпочео домаћим шлагером „Звиждук у 8“ легенде југословенске забавне музике Ђорђа Марјановића. У наставку, једни за другим низали су се свежи хитови „Rumble“, „XENA“, „Ратата“ и многи други, уз спектакуларну продукцију, конфете и пиротехнику који су Горки Лист Главну бину довели до усијања!
Exitov храм електронске музике, колосална мтс Dance Арена угостила је десет година ишчекивани наступ апсолутног броја #1 глобалне електронске музичке сцене – Erica Prydza, који је још једном доказао зашто заслужено и доследно носи ову титулу! Од ванвременских хитова, попут песме „Missing“ двојца Everything But The Girl, па све до спектакуларне завршнице његовом култном траком „Опус“, Prydz је непрегледне хорде фанова повео на музичко путовање од евергрина до препознатљивог Pryda звука. Уз њега, на водећем европском плесном подијуму премијерно се представио и двојац CamelPhat, а ДЈ пулт освојили су и Space Motion, Human Rias, Coeus, Kristijan Molnar и Cosmic G.
На Visa Fusion бини наступио је београдски рапцоре састав Sunshine, водећи трап двојац Crni Cerak & Lacku, али и Кенди, Зое Кида, Дзипсии, Dina Jashari & Drugari и перспективни SickSoul и Petar Z, док је НСНС Refreshed by Heiniken Silver бина угостила Shimzu, Carlitu i Desiree.
На мтс Данце Арену вечерас стиже Hot Since 82, Exitovoj публици по први пут ће се представити бразилски продуцент и ДЈ Vintage Culture, а придружују им се Gioli & Assia Live, Layla Benitez, Mene, IDQ и Марко Настић.
На Visa Fusion бину стижу Спасибо, Никола Врањковић, Бојана Вунтуришевић, Порто Морто, Хиљсон Мандела, Z++, Manna i Jolly Little Bunch, док ће омиљену НСНС Refreshed by Heiniken бину освојити Partiboi69, X-Coast, Cici, Vahicabi и Јована Такач, заједно са низом имена која ће се представити на преко 40 фестивалских бина и зона!
Једнодневне улазнице за суботу доступне су по цени од 4.990 динара, док улазница за недељу износи 3.390 динара. Улазнице су доступне на фестивалским капијама, на фестивалском сајту, као и на продајним местима и онлајн на страницама Gigs Tix-a.

 

Фото: Exit promo team

Related posts

ВЛАСТ СВЕ БЛИЖА ОДЛУЦИ О СЛУЖЕЊУ ВОЈСКЕ – Премијер Вучевић: Не укида се професионални састав Војске Србије

Новосадска ТВ

Превентивни прегледи у Дому здравља на Лиману IV у недељу

Новосадска ТВ

Честитка градоначелника МИЛАНА ЂУРИЋА ПОВОДОМ НОВЕ ГОДИНЕ

Новосадска ТВ