Србија

Министар Вучевић обишао привредно друштво „Борбени сложени системи“ у Великој Плани

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић обишао је данас привредно друштво „Борбени сложени системи Д.О.О“ у Великој Плани.

Том приликом, министар Вучевић састао се са руководством тог привредног друштва и представницима јавног предузећа „Југоимпорт-СДПР“ са којима је разговарао о пословању, степену реализације уговорених пројеката и плановима за будућу сарадњу са Министарством одбране.

Након састанка, министар одбране обишао је погоне за машинску обраду метала, ласерско сечење и деформацију, производне погоне, као и погон „Цевара“. Министар Вучевић разговарао је са запосленима у „Борбеним сложеним системима“ и уверио се да се сва средства производе у складу с потребама Војске Србије.

Током данашњег обиласка, руководство фабрике представило је министру одбране део производног програма предузећа „Југоимпорт-СДПР“ – самоходну топ-хаубицу „нора“, оклопна возила „лазар“ и „милош“, као и возило „лазански“.

Данашњем обиласку присуствовали су помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић и шеф Кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић.

Related posts

Мали: 300 милиона за почетнике у пословању и младе

Новосадска ТВ

Немачка компанија Hansgrohe отворила фабрику у Ваљеву

Новосадска ТВ

ГСП: Привремена измена трасе линија 12, 60, 61, 62, 63, 64, 69 од сутра

Новосадска ТВ