Србија

Звук машина на једном од НАЈФРЕКВЕНТНИЈИХ путева у Војводини Санација саобраћајнице Меленци-Башаид државу кошта ДВА милиона евра, а мештани ће добити и кружни ток

У протеклих девет година у Србији је узграђено чак 6.000 километара државних и локалних путева. У Србији се активно ради на обнављању дотрајале путне мреже, а један од важнијих пројеката у Војводини Меленци-Башаид, дужине пет километара. Држава у овај пројекат улаже два милиона евра. Драгољуб Шугић, грађевински инжењер, истакао је за Пинк телевизију да су тренутно одвијају радови на стругању коловозне конструкције, нивелисање постојећег асфалта и припреме за асфалтирање носећег и хабајућег слоја. На овој деоници ради 20 неимара, а рок за завршетак радова је 100 дана.
-Ово је изузетно фреквентна саобраћајница, транзитна, државни пут првог реда, где је већ дошло време за рехабилитацију и враћање у првобитно стање ове саобраћајнице- истакао је Шугић.
Градиће се и кружни ток на улазу у Башаид, а мештани овог места истичу да је он преко потребан.
-Било је много удеса ту, то је црна тачка, лош пут. Мислим да је време да се то уради, неко се постарао да се то уради- рекао је један од мештана за Пинк телевизују, док је друга становница Башаида додала да ће деца која иду у школу на том потезу бити много сигурнија и безбеднија.

Извор:Пинк/Фото:Пинк

Related posts

Председник Вучић од данас у посети Републици Српској и на обележавању Дана сећања на страдале у „Олуји“

Новосадска ТВ

Кошаркаши Партизана вечерас дочекују екипу Монака

Новосадска ТВ

ДАНАС ТОПЛО И СУНЧАНО, А ОД СУТРА ПРЕОКРЕТ! Најновија РХМЗ прогноза: Температура пада за више од 10 степени

Новосадска ТВ