Србија

Зорана Михајловић бесна због губитка фотеље: Вучевић јој одговорио – Између шопинга и бјути третмана пљујете по мрежама

Некадашња министрака Зорана Михајловић, откако је остала без фотеље, показује право лице. Осим што је са тајкунским медијима у заједничкој кампањи против патрихарха Порфирија, не преза да удари и на некадашње сараднике.
Тако сада безочно напада и министра одбране Милоша Вучевића и некадашњег градоначелника Новог Сада, а заслуге за све успешне инфраструктурне пројекте, који су урађени у том граду за време Вучевићевог мандата, преузима ни мање ни више до она лично.
– Шта год да је твоја политичка платформа, то је твоја ствар, мада сумњам да политику уопште схватамо НА ИСТИ НАЧИН – то је много више од увреда на рачун оних који не мисле као ти и слепа одбрана оних од којих имаш користи – каже Зорана, која најбоље зна колико је користи извукла док је седела у фотељи и понавља како је све њена заслуга.
– Можеш ти за мене да говориш да сам несрећна и неспособна, али знај да је све чиме се данас хвалите у великој мери резултат мог рада. А не твог.

Министар одбране Милош Вучевић јој је одговорио кратко, али врло јасно.

– Госпођо, Ви бисте у паузама између шопинга и бјути третмана да лечите личне фрустрације пљувањем по друштвеним мрежама. Да сте имали резултате не бисте били ту где сте сад. Ко губи има право да се љути. Али то је Ваш проблем.
Јасно је да Зорану и даље страшно боли то што је остала без фотеље и да не може да обузда своје фрустрације. Зато она очигледно не може да се уздржи од напада на дојучерашње колеге и странку захваљујући којој је годинама била на министарској позицији.

24седам

 

Related posts

„Новосадски карневал бродова“

Новосадска ТВ

Вучић: Србија поносна на челично партнерство са Кином

Новосадска ТВ

Грујичић: На боловање без комисије убудуће најдуже две недеље

Новосадска ТВ