Србија

КАД ЈЕ ОСТАЛА БЕЗ ФОТЕЉЕ, ЗОРАНА СХВАТИЛА ДА СНС НЕ ВАЉА Дина Вучинић брутално одговорила бившој министарски због напада на Милоша Вучевића

Бивша министарка Зорана Михајловић написала је на Инстаграму “Оно што је урађено у инфраструктури само у Новом Саду урађено је захваљујући раду те “несрећне и неспособне Зоране”.
Након што јој је некадашњи градоначелник Новог Сада и садашњи министар одбране Милош Вучевић изричито одговорио, сада је реаговала и чланица Извршног одбора СНС-а, Дина Вучинић.

Саопштење преносимо у целости.

– Тек када је остала без фотеље, Зорана Михајловић је дошла до сазнања да јој у Српској напредној странци није било добро. Али, исто као и док је била на функцији не либи се да себи приграби туђе заслуге.
Вероватно је Зорана Михајловић убеђена да је најзаслужнија што је буџет нашег града преко 90% већи него у 2012. години.
Можда је Зорана директно заслужна што је просечна нето зарада Града Новог сада 877 евра. Зорана је сигурно та због које у Новом Саду имамо 40 000 нових радних места, што су вртићи у нашем граду бесплатни, што имамо девет нових вртића и што је буџет за културу увећан три пута.
Можда треба Зорани да се захвалимо што је у здравство у Новом Саду уложено чак 95,6 милиона евра.
Код Зоране се јасно види паника због нестанка са политичке сцене јер она је убеђена да је довољно јака да наступа сама уз помоћ страних амбасада и да су грађани Србије толико наивни па неће видети да је она већ годинама политички играч зарад сопствене користи.
У својој немоћи, она не бира средства у настојању да изношењем бестидних лажи, клевета и бесмислица, покаже да јој смета јака Србија, да јој смета што се председник Вучић бори за Косово и бољи живот грађана Србије.
И добро је да политику не схватамо на исти начин јер председник Вучић мора да ослободи државу од истинских мрзитеља свега што је српско, који су своје право лице показали тек када су остали без фотеље.
Милош Вучевић има и знање и образовање али и резултате обзиром да је најуспешнији градоначелник Новог Сада. Новосађани су поносни на свој град, на своје нове булеваре, нове вртиће, нове фабрике, нове школе, болнице, паркове и то потврђују бројем гласова које дају Српској напредној странци. То је иста она странка чији је члан била и Зорана али вероватно када је требало мало више да се ради, а мање да се иде на третмане и у теретане. Зорана је одустала, јер сматра да је паметнија и битнија од свих грађана Србије.
Важно је да знамо ко за нас каже да смо полтрони и да знамо само да климамо главом, јер ако је то Зорана за коју већ сви знамо да је страни плаћеник, онда ми треба да будемо поносни јер радимо за модерну, пристојну и нормалну Србију – истакла је Вучинић у саопштењу.

 

Извор:нсузиво/Фото:нсузиво