Друштво

Путеви Србије: Спремни за предстојећи празник

ЈП „Путеви Србије“ обавештава јавност да се због предстојећег празника, Ускрса, очекује повећан интензитет саобраћаја на државним путевима.
Путеви Србије предузимају све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузe.

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Републици Србији.

Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине.

Напомињемо да не очекујемо задржавања ни на једној наплатној станици у Републици Србији.

Учесници у саобраћају путем портала на аутопутевима и апликације за мобилне телефоне „Путеви Србије“, информишу се у реалном времену о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.

Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, можете наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије“ на линку:  https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima, путем мобилне апликације ЈП „Путеви Србије“.

Пратите нас и на друштвеним мрежама Твитер, Инстаграм и Фејсбук!

ЈП „Путеви Србије” апелује на све учеснике у саобраћају да поштују ограничења брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу, како не би угрозили свој живот и животе других.

ЈП „Путеви Србије“ свим учесницима у саобраћају жели Срећан Ускрс.

 

Related posts

Пријем за председника Скупштине Општине Тиват

Новосадска ТВ

Министар Вучевић и амбасадор САД Хил обишли изложбу у Новом Саду

Новосадска ТВ

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Новосадска ТВ