Архива

ГО СНС: Напади на Вучевића сведоче о колапсу ДС

Демократска странка овим и сличним саопштењима неодољиво подсећа на политичког лешинара који се радује сваком инциденту у граду, настојећи да у томе профитира.

Грађани Новог Сада, међутим, добро знају ко се бори против криминала и какви су резултати постигнути у протекле четири године, о чему сведоче и званични податци о безбедности, који и демантују све гнусне лажи Демократске странке.

Грађани су своје мишљење о томе најбоље исказали на недавно одржаним изборима, и ако неко нема ни морално, ни било какво друго право да говори о криминалу, онда је то Демократска странка.

Управо су демократе, после 5.октобра, имале довољно времена да се изборе са свим проблемима у друштву, укључујући и борбу против криминала. Очигледно је да им ово друго није било у интересу, јер је у животу најтеже победити самог себе.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и даље ће бити максимално посвећен борби за интересе Новог Сада и Новосађана, а Демократској странци желимо пуно успеха у очајничкој борби за цензус. Истовремено се надамо да ће у борби за опстанак на политичкој сцени, убудуће користити званичне податке, а не паушалне оцене.