Хроника

ДРАМА У ЛАЗАРЕВЦУ- ТРОГОДИШЊА ДЕВОЈЧИЦА СЕ ОТРОВАЛА АЛКОХОЛОМ Социјални случај преузима четворо деце

Девојчица (3) отровала се алкохолом у кући у Лазаревцу, а без свести ју је пронашао њен комшија. Како се сазнаје, њена мајка је у том тренутку била у болници.

Како се сазнаје, Центар за социјални рад преузима њено четворо деце – два сина и две ћерке.

Мајка је већ три дана у болници, а полиција је по доласку на лице места затекла четворо деце Најстарији син има 13 година, а најмлађа је девојчица која се отровала алкохолом – наводи извор.

Случај је преузело Основно јавно тужилаштво у Лазаревцу.

Подсетимо, девојчица је доведена у пратњи оца у болницу, а наводно ју је пронашао комшија у несвесном стању када је дошао у кућу у којој је она била потпуно сама.

– Полиција је обавештена да је девојчица у јако тешком стању и животно угрожена, а њу је наводно мајка оставила саму у кући. Девојчица има и браћу и сестре, али они у тренутку ужаса нису били код куће. Били су негде с мајком. Иначе, девојчицини родитељи су разведени – каже извор и додаје:

– Полиција је обавила информативни разговор с оцем и наложено је прикупљање свих потребних обавештења како би се утврдиле све околности овог догађаја.

kurir.rs/blic.rs/novosadska.tv

Related posts

ДИВНЕ ВЕСТИ Трогодишња девојчица која се отровала алкохолом боље, огласила се њена тетка

Ivona

САВЕТИ ПЕДИЈАТРА за почетак нове школске године

Новосадска ТВ

Ако ДЕТЕ ЦРТА НЕШТО ОД ОВИХ 5 СТВАРИ то је АЛАРМАНТАН СИГНАЛ, тврди психијатар: Ево шта све могу да открију дечји цртежи и када треба да се забринете

Новосадска ТВ