Забава

ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ ЧЕМУ СЛУЖИ ТАЈНО ДУГМЕ НА ВЕШ МАШИНИ? Налази се одмах код филтера и има улогу која ће вам спасити ствари и живце!

Прање ствари у веш-машини знатно нам штеди време. Овај корисни уређај са лакоћом се уселио у домове широм света. Међутим, ни он не ради увек перфектно. Неретко се дешава да нам поцепа неку ствар, да се чарапа заглави у бубњу или и ми сами заборавимо да испразнимо драгоцености из ствари пре прања.

Како не бисмо кидали живце док гледамо како нам се у бубњу перу слушалице или новац заборављен у џеповимо, једно дугме нам је спас.

Требало би да знате да постоји тајни вентил на вашој машини за прање веша који ће вам омогућити да отворите врата у случају нужде или ако је ваша машина у квару. Налази се одмах до филтера који би требало да чистите сваких неколико месеци.

Поступак је објашњен у видео-снимку који је постао виралан за кратко време, а многи су признали да нису ни знали да ова могућност отварања врата машине у току прања уопште и постоји.

@jeeves_ny

You should know that there is a secret latch on your washing machine that will allow you to open the door at any time. This will also immediately end the wash cycle if it is running. I hope @Jackson’s  Twitter sees this To access it, open the bottom left lid and look for a small ring at the top corner. Grab a small tool and slide it from right to left. This is quite literally a string that opens the door. Oh and you should be emptying out the circular filter every few months too 😉 This should only be used in case of emergency or if your machine is malfunctioning and won’t release the door. For example, you loose power and do not want your clothing to get moldy. Your clothing will likely be very wet so I recommend running a drain and spin cycle to extract the water. I hope this helps #laundry #washingmachine #laundryhack #cleaning #cleaninghack #washingmachinehack #didyouknow #explained #laundrytips #drycleaner #secret #howto

♬ original sound – clean freakz

Фото: Pexels

Related posts

ПОМОЋ ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ: 8,9 милиона динара народним кухињама на КиМ

Новосадска ТВ

(ВИДЕО) ЈОШ УВЕК ИМА ДОБРИХ КОМШИЈА, ПРИЈАТЕЉИ СЕ ПОЗНАЈУ У НЕВОЉИ Седмочланој породици купили аутомобил након што је изгорео у пожару

Ivona

Удружење “Безбедна заједница“ и град Нови Сад у акцији подршке ЂАЦИМА ПРВАЦИМА

Новосадска ТВ