Политика

УПРИЛИЧЕН СВЕЧАНИ ДОЧЕК ИСПРЕД ПАЛАТЕ СРБИЈА Председник Израела у Београду, дочекао га Вучић

Председник Републике Србије Александар Вучић дочекао је данас испред Палате Србија председника Израела Исака Херцога, уз највише државне почасти. Израелском председнику је приређен свечани дочек уз почасни строј Гарде и уз интонирање химни Израела и Србије.

Госта из Израела дочекали су и први потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали, министар спољних послова Марко Ђурић, министар информисања и телекомуникација Дејан Ристић, министарка правде Маја Поповић, као и директор Канцеларије за ИТ и еУправу Михаило Јовановић.

Након свечаног дочека уследиће тет-а-тет састанак двојице председника, а у оквиру посете биће одржан и пленарни састанак делегација Републике Србије и Државе Израел, предвођених Вучићем и Херцогом.

Двојица председника ће се обратити медијима, а имаће и уводна обраћања на округлом столу на тему „Синергија у иновацијама и трговини, разговори Србије и Израелаˮ.

Председник Израела састаће се и са председником Владе Србије Милошем Вучевићем, као и са председницом Народне скупштине Аном Брнабић.

 

Фото: Танјуг, Владимир Шпорчић

Related posts

Вучић данас са француским амбасадором Пјером Кошаром

Новосадска ТВ

Председник Вучић сутра са помоћником генералног секретара НАТО-а Борисом Ругеом

Новосадска ТВ

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Приштина никад није желела стварни дијалог и разговор, први и основни циљ је протеривање Срба и уништење српског народа на КиМ

Новосадска ТВ