Друштво

ЗАВИРИТЕ У ТАЈНЕ СПИСЕ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА Ево како је писао о будућности хришћанства и Косову

Монах Јован Синђелић открио детаље из тајних списа Патријарха Павла, ево шта ће се догодити са Српском православном црквом у последњим данима

Патријарха Павла, због његове скромности и истинољубивости, многи су сматрали свецем који хода. Његове речи, дела и мудре поруке остаЋе урезане у многим срцима као непроцењив дар.

Многа свештена лица и монаси имали су прилике да за његовог живота разговарају са покојним патријархом Павлом. Међутим, мало којим људима се поверавао кад је реч о будућности и догађајима који ће нас задесити.

На Косову, монах Јован Синђелић и данас чува у потпуној тајности списе који се премештају из безбедносних разлога сваког месеца. Они се тренутно налазе у Пећкој Патријаршији, а увид у документе има свега пар људи, које је патријарх одредио као чуваре.

Монах Јован, који је сада већ у позним годинама у разговору са новинаром Александром Рестаком, тврди да у једном делу документа стоје речи патријарха Павла у којима он упозорава на коначне дане света, барем онаквог каквог га познајемо.

Foto: Screenshot YouTube
RTS Merila vremena – Zvanični kanal

Патријарх је тако наводно упозорио да ће у последњим данима Српска православна црква бити у великој кризи, јер ће изгубити поштовање и утицај у народу, што ће довести до тоталног ширења атеизма и модерног стила живота.

Патријарх је упозорио и на то да ће у Европи бити удар на хришћане, укључујући и католике. Монах Јован напомиње да насељавање исламиста у Европи представља почетак тог верског рата.

Патријарх Павле је оставио прецизне списе о томе како је видео долазак исламиста у срце Европе, а наводно је оставио и цртеж – руте које ће користити у свом походу.

Те руте се поклапају са данашњим путевима којима се крећу азиланти који долазе из Сирије, Ирака, Авганистана и других држава где се дуго година води рат, у жељи да населе западну Европу. Претпоставља се да међу њима има и доста терориста.

Патријарх Павле је, такође, напоменуо више пута у документу да ће Косово бити враћено Србији, јер га из неког разлога Албанци више једноставно неће хтети.

На крају се додаје и да ће Русија и Србија направити коначну поделу на Балкану у виду територија, након коначног сукоба у којем ћемо завршити на страни победника.

stil.kurir.rs/novosadska.tv

Foto: Screenshot YouTube Agape – Aleksandar Gajšek

Related posts

„НАСТАВАК ТЕРОРА НАД СРПСКИМ НАРОДОМ НА КИМ“ Вучевић: Ухапшена четворица младића српске националности

Новосадска ТВ

ДАНАС СЛАВИМО ЦРКВЕНУ НОВУ ГОДИНУ Од давнина људи се на овај празник моле да Бог благослови „венац године“

Ivona

ВЕРНИЦИ СПЦ СУТРА СЛАВЕ ЧУДО СВЕТОГ АРХАНГЕЛА МИХАИЛА Ово обавезно треба урадити

Ivona