Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 4. СЕПТЕМБАР: Бик улази у ризичне инвестиције, Лавовима привлачи пажњу једна Девица, а Шкорпија….

Дневни хороскоп за 4. септембар поново се погирава са појединим припадницима Зодијака. Некоме ће овај дан донети срећу и дугоочекивану љубав, а некоме нервозу и стрес.

ОВАН

Ваше залагање на пољу посла може да вам донесе много бољу сатисфакцију за неко време. Будите пожртвовани и не покушавајте да се опуштате услед нечијих критика. Не морате да се ослањате на сараднике. Имали сте много тога да кажете партнеру овај пут, али сте наишли на зид и одбијање које вам причињава незадовољство. Солидно.

БИК

Финансије су вам данас лоше постављене. Аспекти вам поручују много бољи третман за неко време. Тренутно се не саветује веће инвестирање у пројекат, који вам доноси много више сатисфакције из ваше тачке гледишта. Морате да се прилагођавате партнеру који је помало тврдоглав. Нисте сами и то вам је најважније у овом тренутку. Опуштајте се данас.

БЛИЗАНЦИ

Немате пуно времена да решите много тога овај пут али имате став који вас води до много боље пословне активности коју ћете спроводити у наредном периоду. Водолија вам је на услузи јер има осећај за ваше проблеме. Оно што сте тренутно замислили може да вам се у неку руку и оствари. Покушавате много тога да решите и не морате да се устручавате да тражите и нешто више од партнера. Плућа су вам лоша страна.

РАК

Нисте морали да пристајете на компромис, када је у питању молба пријатеља да урадите додатни део посла. Наде које сте имали да ћете много тога завршити су овај пут пале у воду. Помало вас мрачи партнеров став, када је емотивни живот у питању. Нисте спремни на промену која се иницира, јер аспекти поручују додатно прилагођавање овај пут. Могући проблем са јетром.

ЛАВ

Можда тренутно не увиђате у ком правцу вас води пут којим сте кренули. Покушајте да се удружите са једним Јарцем када су у питању пласмани, које ћете очекивати за наредни период. Када су у питању емоције није вам лош дан. Једна Девица вас интригира. Следи вам пријатно опуштање. Срчана аритмија.

ДЕВИЦА

Уколико сте под тренутним притиском не очајавајте, јер вам следи бољи период када можете очекивати много боље радно место које тражи дозу креативности. Сарадња са Вагом је данас успешна. Нисте сами тренутно и то је ваше највеће задовољство. Имате шта да понудите пару поред себе у сваком случају. Опрез хроничним болесницима.

ВАГА

Аспекти које тренутно имате говоре о пословној сатисфакцији на дуже стазе. Можете имати по који изазов када су нови сегмент у питању јер увиђете да можете много тога постићи на неком другом рандом окружењу. Партнер вас помало иритира и не жели да вас подржи. Покушај да се ослободите притиска, који осећате је тренутно неуспешан. Немате данас већи проблема.

ШКОРПИЈА

Ваш успех зависи од неколико фактора. Морате бити спремни на нови изазов, јер није све у новцу на који мислите. Бићете подстакнути новим идејама, које вам доносе одличну пословну прилику. Осећате се одлично поред партнера који вам је највећа подршка. Покушајте да будете отворенији за нове изазове јер вам следи опуштање. Вртоглавица.

СТРЕЛАЦ

Способности које ви имате мало ко их поседје. Бићете кандидат за виши статус. Нисте се можда још спремили за овакав изазов. Важно је да не пропустите прилику, која вам се нуди. Можете очекивати више новца овај пут. Покушавате да се покажете у најбољем светлу пред особама супротног пола. Можда немате толико среће овај пут, али не брините. Планете вам обећавају добар провод. Пазите се у саобраћају.

ЈАРАЦ

Када је ваша каријера у питању, имаћете кључне задатке, који ће вам донети више профита. Ваша врлина је у томе што сте истрајни у својим намерама без обзира на препреке које ћете имати. Данас вам емоције не требају у већој мери. Имате доста обавеза на пословном плану да не стижете да се опустите. Имате повишену температуру.

ВОДОЛИЈА

Уколико сте ИТ стручњак не очајавајте уколико нисте запослени. Они који траже ново пословно окружење, данас могу бити много више у тој причи. Следи вам пријатно изненађење. Помоћ од пријатеља вам је на услузи. Љубавни проблем на помолу. Ваша симпатија је са другом особом и не можете да опростите себи лош избор, овај пут. Проблем у доњем стомаку.

РИБЕ

Пословни аранжмани су нешто што сте већ одавно прижељкивали. Уморили сте се од силних обавеза, које су подстицали вашу рутину. Време је за веће промене овај пут. Надређени желе ваш успех. Ослоните се на неке људе из вашег департмана. Уколико сте у браку немате намеру да очајавате, уколико увидите да партнер не обраћа пажњу на вас. Можете се осећати спокојно, уколико се бавите својим темама. Стрес.

 

(Курир.рс/М.Ј)

Фото:Pixabay

Related posts

Годишњица масовног убиства –Вучић: Држава неће дозволити злочин без казне

Новосадска ТВ

Кфор уклонио жицу око седишта општине Лепосавић, ноћ протекла мирно

Новосадска ТВ

Олујна кошава са јаким ударима очекује се данас, упозорио РХМЗ

Новосадска ТВ