Војводина

У ВРБАСУ ОТВОРЕНА ТРЕЋА ОЛИМПИЈАДА ПЕНЗИОНЕРА Јужно-бачког округа, стигло 76 учесника из 12 општина

У Центру за физичку културу „Драго Јововић“ у Врбасу отворена је Трећа Олимпијада Јужно-бачког округа, коју организује Општинско удружење пензионера Врбаса.

Олимпијаду, на којој учествује 76 пезнзионера из 12 општина из Јужно-бачког округа, отворио је председник општине Врбас Милан Глушац.
Он је истакао да је општина Врбас је посвећена подршци удружењима пензионера.
– Кроз тесну сарадњу реализујемо многе догађаје и манифестације, и у том смислу, радо смо прихватили да трећу годину заредом будемо домаћини Олимпијаде пензионера Јужно-бачког округа. Данас се у Врбасу окупило 76 учесника из 12 локалних самоуправа. То је чињеница вредна поштовања.
Ваша Олимпијада је више од спорта. Ваша Олимпјада је тријмуф заједништва и пријатељства. И подстрек за све нас. Већина вас је радила 40 година. Ви сте градили Врбас. Ви сте градили своје општине. И чињеница да сте данас овде да се такмичите у спорту, фер плеју и дружењу говори сама за себе. Ви сте пример како се воли живот. Како се воли своје место. Како се воли своја држава. Млади нараштаји имају на кога да се угледају. Ако буду следили ваш пут, ако буду корачали вашом стазом, наш Врбас, и свака од локалних самоуправа из којих долазите, и наша Србија имају загарантовану будућност – рекао је Глушац и истакао да је ЦФК „Драго Јововић“ у целој Србији познат по бесплатним терминима за бављење спортом за све клубове и све рекреативце.
Најбољи учесници Олимпијаде добиће захвалнице, дипломе и плакете.

Related posts

Општина Врбас наградила ђаке ромске националности, обрадовали и децу из Куцуре!

Новосадска ТВ

БУДУЋИ ПЕНЗИОНЕРИ, ИМАТЕ ПРАВО НА ДОДАТНУ ИСПЛАТУ Добијају је и они запослени на одређено

Ivona

Петковић: ПОВИШИЦА ПЕНЗИЈА ЈЕ ДОБРА ВЕСТ, одраз стабилне политике државе према пензионерима

Новосадска ТВ