Забава

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ Близанци преносе нервозу на партнера, Лавове очекују неспоразуми на послу

Прочитајте шта вам звезде кажу за први дан у новом месецу

ОВАН

Предузимљиви сте на послу, имате мноштво идеја. Желите да урадите нешто оригинално, потребно вам је више пословних изазова. Осећате да вам је промена сад већ неопходна. Будите опрезни када је било какво инвестирање у питању. Не ризикујте. Покушавате да будете објективни у односу са партнером. Критички сте расположени.

БИК

Не занемарујте постојеће пословне контакте, можете се изненадити нечијим оригиналним идејама. Неко од пријатеља може да буде у питању. Финансијска ситуација је нешто боља, али ипак немојте превише да се опуштате. Покушавате да стрпљивошћу решите постојећи проблем са партнером. Укључите се у што више друштвених збивања, необични сусрети обећавају.

БЛИЗАНЦИ

И даље сте у врло посебном располозењу, напети и нервозни. Можда само очекујете превише од себе и од других тренутно. На послу ситуација још увек није стабилна и преоптерећени сте непотребним страховима. Иначе сте у периоду пословне транзиције, па сагледајте све могуће опције. Преносите нервозу на партнера.

РАК

Врло сте опрезни када је пословна ситуација у питању и нисте сигурни да ли да будете оптимиста или песимиста. Добијате информације које нису поуздане, а у вези су са неким финансијским питањима. Не доносите исхитрене одлуке, проверите извор информација. Однос са партнером вас не задовољава. Недостатак емоција чини вас узнемиреним.

ЛАВ

Неспоразуми на послу, сукоб са неким од претпостављених или отпор према устаљеним, застарелим процедурама обележиће ову недељу. Помало сте разочарани, можете да урадите нешто што баш не личи на вас. Не можете више да испуњавате туђа очекивања било на пословном или личном плану. Партнер не подржава неку вашу финансијску одлуку.

Foto: Pexels

ДЕВИЦА

Потребно вам је више сигурности кад је посао у питању. Разматрате неке нове активности. Поново се суочавате се са неким старим страховима. Од вас само зависи да ли ћете учинити преокрет. Више стабилности у односу са партнером а можда и мало више страсти је оно што вам потребно. Обратите пажњу на здравље и исхрану.

ВАГА

Енергичнији сте и практичнији него иначе, обраћате пажњу на сваки детаљ у послу. Уколико се бавите креативним послом добијате признање, а финансијка сатисфакција не изостаје. Имате могућност да радите нешто што сте одавно прижељкивали. Прихватите изазов који вам се нуди, нећете се покајати. Плашите се сопствених осећања. Тајна љубав?

ШКОРПИЈА

Спремате се да преузмете одређени ризик и да се суочите са неким пословним изазовом, сачекајте још неко време са коначном одлуком. Неко од пријатеља предлаже заједнички посао, размислите шта добијате пре него што пристанете. Могући су проблеми. Помало сте екстравагантни. Повећани трошкови вас не брину, јер су у питању поклони, партнер се радује.

СТРЕЛАЦ

Пословна ситуација вас помало брине и нисте сигурни у оправданост даљих улагања. Потребно вам је више изазова, али и више финансијске сатисфакције. Разговор са претпостављеним решиће ваше дилеме, а промена посла вам је неопходна. Врло сте директни и спонтани у изражавању својих осећања. Још увек нисте усаглашени са партнером око битних детаља.

ЈАРАЦ

Потребно је да се боље информишете о финансијској конструкцији неког посла. У противном, могућа су непријатна изненађења. Неопходно је да урадите реорганизацију вашег посла и времена. Имате осећај да нешто недостаје у вашем односу са партнером. Суочавате се са неким емотивним одлукама. Стари проблеми поново су актуелни. Могући су стомачни проблеми.

ВОДОЛИЈА

Преоптерећени сте неким страховима у вези са вашим пословним статусом. Пробајте да их се ослободите и да унесете више оптимизма у ваш живот. Обратите пажњу на непотребне трошкове. Партнер не може да прати оно што тренутно радите. Постојећа тензија за неке може да значи почетак краја. Напети сте. Потребно вам је више физичке активности.

РИБЕ

Самопоуздани сте, пословна ситуација одвија се баш како сте планирали. Знате да пловите у правом смеру. Доношење пословне одлуке сада може да преокрене комплетно ваш живот. Ситуација са партнером је смиренија и имате потпуну подршку. Позив из иностранства за неке ће значити почетак лепе романсе. Обавите неопходне контролне прегледе.

novosadska.tv

Related posts

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 25. АВГУСТ: Бик да се чува струје, Шкорпију очекује занимљив сусрет, Стрелац да се клони расправа

Новосадска ТВ

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА 2. СЕПТЕМБАР: Овна мучи зубобоља, Близанац плени енергијом, Лав превише троши, Вага каријерно напредује

Новосадска ТВ

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК Близанце очекује занимљив сусрет, Водолијама потребан одмор

Ivona