Забава

ПАПУЧЕ СЕ НИКАДА НЕ ПОЗАЈМЉУЈУ Поштујте ова правила, ово су предмети који се никада не деле

Иако негде важи правило да ствари треба делити и увек позајмити ако неко нешто затражи, фенг шуи теорија је да ове три ствари никакао не треба да излазе из куће.

Предмети у нашим домовима нису само обичне ствари. Према фенг шуију, верује се да они могу носити са собом осећања или енергетске вибрације, што може привући несугласице или несреће у кућу.

Због тога је важно бити пажљив при позајмљивању или поклањању кућних и личних предмета.

На пример, позајмљивање новчаника или ташне у фенг шуију се сматра изразито неповољним, јер може довести до неочекиваних трошкова или губитка новца.

Foto: Pexels

Ово правило се односи и на луксузне делове гардеробе. Иако је међу пријатељицама често уобичајено да позајмљују одећу, фенг шуи саветује да то избегавате. Уместо тога, препоручује се редовно сређивање гардеробе и уклањање ствари које више не носите или у којима се не осећате лепо.

Ако се одлучите да неку одећу поклоните, важно је то учинити од срца. Пре него што поклоните одећу, обавезно је оперите, испеглајте и поправите, ако је потребно. Особа која прима поклон такође треба да је опере и то на посебан начин – потапањем у хладну воду са шаком соли на пола сата, а затим испирањем. Овај поступак је посебно важан ако купујете одећу у радњама са половном гардеробом, познатим као „сецонд-ханд“ продавнице.

Такође, није препоручљиво позајмљивати папуче, јер се верује да то може донети проблеме на послу или препреке у професионалном напредовању. Уколико не желите да ваши гости ходају по кући у ципелама, набавите неколико пари танких папуча, налик онима у хотелима, које можете понудити чим стигну.

На крају, фенг шуи саветује да никада не позајмљујете сат. Када га вратите, с њим можете унети и негативну енергију која је можда пратила особу од које сте га позајмили, посебно ако се та особа суочава са тешким периодом у животу.

informer.rs

Foto: Pexels

Related posts

ПРАКТИЧАН ТРИК ЗА СНЕЖНО БЕЛЕ ЧАРАПЕ Не бисте веровали који састојак из кухиње може да вам избели тканину

Ivona

ОВИМ ПОКАЗУЈЕТЕ ОДРАЗ НЕУКУСА У КУЋИ Две ствари скоро сви имамо у дому

Ivona

ДРЖАВА ДАЈЕ НОВУ ПОМОЋ Ево ко има право да ДОБИЈА 5.000 ЧАК ДЕВЕТ МЕСЕЦИ

Ivona