Политика

БИЉАНА ПАНТИЋ ПИЉА ОШТРО ОДГОВОРИЛА: Бора Новаковић је неко ко је систематски уништавао Нови Сад и зато не сме да се појави међу Новосађанима

Биљана Пантић Пиља, чланица Председништва Српске напредне странке, издала је саопштење јавности у којем је истакла да је Нови Сад у претходних 12 година добио нове школе, нове вртиће, Научнотехнолошки парк, нове фабрике и нова радна места, за разлику од времена у којем је Бора Новаковић био на његовом челу. Њено саопштење преносимо у целости:

-Бора Новаковић, осуђени криминалац, поново говори глупости и лажи у Шолаковим медијима.

Свакако је Бора најкомпетентнији да прича о глупости, јер глупљег од њега нема. Марксиста који је, док је ведрио и облачио по Новом Саду, украо један цео Булевар. Човек који је измислио грађевински хаос, за време чије власти је уништио Детелинару и Грбавицу. Новосађани су тада говорили, где Бора и његови  инвеститори прођу, ту нема више ни траве ни дрвета.

Колико неко може да буде лицемер као Бора Солунац а двоје невиних људи је послао у затвор?!

Насилник и осуђени криминалац, који напада полицију, ломи страначке просторије Српске напредне странке, мења политичке партије и лидере и на све то прима плату у јавном предузећу и не иде на посао.

Бора, који је усавршио лоповлук са јавним набавкама док је био на власти, човек који је затворио све фабрике по Новом Саду, који је гласао из Солуна.

Бора, који је персонификација лоповлука.

За разлику од Боре и његове лоповске власти, Нови Сад је у претходних 12 година добио нове школе, нове вртиће, Научнотехнолошки парк, нове фабрике и нова радна места. Граде се нови мостови и цркве, које би Бора да забрани. Бора Новаковић је неко ко је систематски уништавао Нови Сад и зато не сме да се појави међу Новосађанима.

Зато Српска напредна странка побеђује на изборима. Због резултата који грађани виде. Милош Вучевић и Милан Ђурић су претходних дванаест година следили политику Александра Вучића и показали да им је интерес грађана на првом месту. Зато је Српска напредна странка однела убедљиву победу на изборима у Новом Саду,  Новосађани су показали да свако ко следи политику Александра Вучића заслужује њихово поверење.

novosadska.tv

Related posts

ОГЛАСИЛИ СЕ НОВОСАДСКИ НАПРЕДЊАЦИ: Све што је о води опозиција рекла јуче, данас, претходних дана, и што ће говорити убудуће, представља обману и превару

Ivona

НОВОСАДСКИ ОДБОР СНС СЕ ОГЛАСИО: ПОКС покушава да превари Новосађане и оспори извештај који је сачинило више од 25 стручњака Института

Новосадска ТВ

ВУЧИЋ: СНС НАЈПОПУЛАРНИЈА СТРАНКА са 47 одсто подршке

Новосадска ТВ