Друштво

(ФОТО) ЈОШ ЈЕДАН У НИЗУ ЗАПАЖЕНИХ УСПЕХА Министарство честита освајачима медаља на МЕЂУНАРОДНИМ ТАКМИЧЕЊИМА из информатике

Министарство информисања и телекомуникација упућује честитку српском тиму, који су чинили Павле Дамјановић, Лазар Колунџија, Петар Бановић и Ирина Станишић, који је на Европској јуниорској информатичкој олимпијади у Кишињеву освојио две сребрне и две бронзане медаље.

Ово је још један у низу запажених успеха наших младих информатичара на европским и светским такмичењима. На међународној информатичкој олимпијади за девојке која је одржана од 21. до 27. јула ове године у Низоземској, српски тим, који су чиниле Софија Чебашек, Ирина Станишић, Ања Дожић и Ива Живковић, освојио је такође четири медаље и то једну сребрну и три бронзане.

Фото: Министарство информисања и телекомуникација

Министарство и овом приликом упућује искрене честитке, изражава поштовање и захвалност члановима оба наша тима, као и стручњацима који су их припремали, на постигнутим изузетним резултатима. Министарство ће у наредном периоду организовати свечани пријем за добитнике медаља на оба престижна међународна такмичења и том приликом носиоцима медаља уручити посебне дарове.

 

Фото: МИТ

Related posts

Министар Ристић састао се са генералним директором портала ,,Телеграф.рс“

Новосадска ТВ

МИНИСТАР РИСТИЋ УРУЧИО ДАРОВЕ ОСВАЈАЧИМА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНИМ ТАКМИЧЕЊИМА ИЗ ИНФОРМАТИКЕ

Новосадска ТВ

Интензивиране активности Националног контакт центра за безбедност деце на интернету

Новосадска ТВ