Политика

Вучевић у Каћу: Важно је да се Србија развија

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић данас је заједно са страначким колегама и представницима коалиционе исте „Александар Вучић – Нови Сад сутра“ посетио Сајам женског стваралаштва у Каћу и са мештанима разговарао између осталог о инвестицијама, инфраструктури и бољој здравственој заштити.

„Важно је да се држава развија, изградња саобраћајница и мостова директно утиче на раст животног стандарда свакога од нас“, нагласио је Вучевић и граданима поручио да им исто тако, обећава да ће у наредном периоду посебну пажњу посветити и о здрављу наших суграђана.

„То је оно најважније!’, навео је Вучевић.

Лидер СНС је додао да им је циљ да обезбеде да најбоља апаратура и професионални лекарски кадар буду доступни и у мањим срединама, да сваки грађанин има адекватну здравствену заштиту без обзира где живи!

„То је наш задатак и обећање! Зато, у нове победе! За наш Каћ! За наш Нови Сад и једину нашу отаџбину Србију!“, навео је Вучевић на налогу X на којем је додао да је у Каћу био и са функционерима СНС и СПС Миланом Ђурићем, Весном Туркулов, Душаном Бајатовићем.

 

 

Related posts

Вучић се састао са амбасадорима земаља Квинте

Новосадска ТВ

Сутра наставак седнице Скупштине Војводине, бира се председник и потпредседници

Новосадска ТВ

Град наставља са подршком за куповину бицикала

Новосадска ТВ