Политика

Грчки премијер Мицотакис сутра у посети Србији,угостиће га председник Вучић

Председник Србије Александар Вучић угостиће сутра председника Владе Грчке Кирјакоса Мицотакиса, који ће боравити у радној посети Београду, у оквиру које ће бити одржан Српско-грчки пословни форум.

Програмом посете грчке делегације, предвидјен је тет-а-те састанак Вучића и Мицотакиса у 9.30 часова у Палати Србија, после чега ће уследити пленарни разговори делегација Србије и Грчке предвођени Вучићем и Мицотакисом, најавила је прес служба председника Србије.

Председник Србије и премијер Грчке обратиће се медијима у 10.35 часова.

У оквиру посете грчке државно-привредне делегације Србији, Привредна комора Србије (ПКС) ће уз подршку Амбасаде Грчке у Србији сутра организовати Српско-грчки пословни форум и представљање развојних пројеката Србије, саопштила је ПКС.

У уводном делу форума, који ће се одржати у Палати Србија, учесницима ће се обратити председник Србије Вућић и премијер Грчке.

Обратиће се и потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали и заменик министра спољних послова Републике Грчке Константинос Фрагојанис.

Министри у Влади Србије ће српским и грчким привредницима представити кључне развојне пројекте Србије у наредном периоду.

 

Фото: Танјуг Зоран Жестић

 

 

 

Related posts

Ђоковић победио Синера и освојио рекордну седму титулу на Завршном АТП Мастерсу

Новосадска ТВ

Градоначелник присуствовао отварању  91. Међународног пољопривредног сајма

Новосадска ТВ

МУП апелује на грађане да од данас предају нерегистровано оружје

Новосадска ТВ